Gott nytt år-

hej bloggen!

Idag är det sista dagen på året som säkert de flesta av er vet om redan, hehe. Jag sitter hos min syster nu tillsammans med hennes son och Dejan, och vi har precis ätit jätte god mat. Kyckling i sås och potatisgratäng. Min syster är skit duktig på att laga mat, och hon är dessutom världens bästa syster. <3 Snart blir det efterrätt, kladdkaka och vaniljvisp. Där efter ska jag och dejan börja göra oss i ordning, här hos syrran och sen kommer Camilla. Där efter gör vi sällskap till thuleparken där kvällen ska tillbringas tillsammans med de bästa. BIilder kommer upp sen. Ha en jätte bra nyår.

/miss. fannie

Julafton-

hej bloggen! Min jul var riktigt uhnderbar. Dejan sov här,  och på morgonen gick vi och letade morgonpaket som jag alltid gör på julaftonsmorgonen. Jag fick påladdning till mobilen och en trisslott av mamma och pappa, och dejans paket innehöll en svart skjorta från mig. Vid 10 kom alla mina syskon och deras respektive och barn, samt farmor och mormor för att äta fruckost. Efter det öppnade vi julklappar från dom som vi inte skulle träffa på kvällen. Efter det, ungefär vid 1 så åkte jag och dejan hem till hans mamma och bertil för att fika och önska god jul. VId 16 var vi hemma hos mig igen för att äta julmat, och mådde illa som fan efter det. På kvällen öppnade vi julklapparna, och jag blrv NÖJD:

Jag fick en digitalkamera med 8 mega pixlar, som jag önskat mig. av mamma och pappa.
En Parfym av dejan, dolce gabbana-light blue. MIN ÄLSKADE PARFYM.
hemgrejer
ljusgrejer
lotter
pengar
förspel spel.
och lite smått.

Dejan fick ett silver armband som det stod dejan på senare på kvällen, av mig. så här ser den ut.

(tagen med min nya kamera)

du är underbar. tack så mycket för parfymen. <3

blont blir brunt-

hej bloggen!

Julstädning och massa stå hej. Vilken tur att jag var klar med mina julklappar i början av december så jag slipper stressa såhär de sista dagarna. Idag träffade jag Camilla och följde även med henne när hon skulle klippa sig, och hon är snygg som vanligt. efter dte tog vi en tripp till BP's för o kolla julklapp till hennes farmor och det fann vi. I morgon ska hon och jag åka till Lager 157, för jag ska införskaffa mig ett rött linne och kankse lite annat + en hemlis. efter att vi har varit där ska jag gå hem till mormor och hjälpa henne säda lite i höga och låga vråar där hon inte kommer åt, samt klä julgranen åt henne. sen ska jag nog sola lite med Dejan, mys. mitt rum är riktigt clean nu måste jag berätta. och på tal om ingenting så är jag trött och funderar på att sova nu. hej på er.

För er som inte vet så har jag färgat håret brunt.


före                                                            efter

julbord på lager 157-

snart ska jag på julbord och så här ser jag ut.


tisdag-

hej bloggen!

Här sitter jag och tråkar en tisdags eftermiddag. Jag har städat mitt rum idag. Plockat undan på golvet och dammsugit iallafall. Funderar nu på vad jag ska ha på mig i morgon, då det är julbord på jobbet. blir nog min höga svarta kjol och nåt till det, vi får se. jag har egentligen inte så mycket att skriva. Jo, turkisk peppar godis är jävligt gott. sitter och smaskar i mig det nu. Tänkte slänga upp en bild som togs nyss, när jag hade som tråkigast.


jobba-

hej bloggen!

Sitter här och lyssnar på musik och pluggar lite. Jag har prov i morgon men jag tror inte att det kommer gå hela vägen till ett godkänt, men vi får se. Jag har jobbat hela helgen mellan 11-17.30, och det känns bra. sköna arbetskamrater. Jag och X:et lekte en lek idag. Ni vet den när man ska rita en kroppsdel var och sedan se hur resultatet blev. Den blev ruulig. Jag har sålt en mängd jeans idag också, också ruuuligt. Efter jobbet och maten kom Dojjan hit på besök <3 gooosigt. I helgen är jag ensam hemma, för mamma och pappa ska på kryssning. då blir det en öööööveraskning :) hemlighetsfulla mig, tihi. hejdåååå!

Lucia, ett fiasko?

hej bloggen!

Idag är det Lucia, och Luciatåget i skolan var nog det dåligaste jag sett, ursäkta, men dagisbarnen är bättre, haha. Tror att gospellåten förstörde det hela, men självklart var det fint. Efter skolan är det Julmarknad här i skolan. Då ska vi också ställa ut vårat UF företag, och hoppas på försäljning. Inte mycket mer har hänt, förutom att Dejan sov hos mig inatt. MYSIGT. <3

förälskad-

Jag måste bara berätta för er, mina läsare om en av de bästa produkter jag har provat. Igår beställde jag en bodybalsam och en lipcare från Elena, som säljer produkter med äkta rosolja från bulgarien. Produkterna luktar bara inte himelskt, dom är helt underbara. Jag fick dom idag, och är redan förälskad. Det finns även i lavendel och oliv. Jag tycker att ni borde checka in sidan, och man kan även beställa där. Ni kommer INTE att bli besvikna. amoroza


två månader-

Hej bloggen.

för tillfället sitter jag i skolan och har webdesign, men som vanligt så gör jag ingenting förutom att kolla facebook och bilddagboken, hehe. Jag har sovit väldigt tokigt inatt, och jag måste ha stängt av klockan i sömnen "för den ringde inte". Idag har jag och min man varit tillsammans i 2 underbara månader, och jag är lycklig. mwiihi. Jag säger som michelle, jag är urkass på att lägga upp bilder här i bloggen så jag tänkte låta er se en nu, kuuul huh?



För övrigt ska jag jobba i helgen, kan bli nice. Vi har gått ner i tid nu, så jag börjar 11, vilket innebär att jag har soovmorgon hädan efter, tills vi går till full tid igen. På fredag är det julmarknad och snart är det julafton. jag längtar.
Tallin låter för tillfälligt väldigt lockande också, ska vi åka bruuuds?

Linköping och Camilla=körkort-

hej bloggen!

Igår for hela gänget till Linköping, dvs BF2&3, HP1,2&3 och lärlingarna. Besökte gamla Linköping, IKEA området och även Cloetta, som var dagens höjdpinkt. Jag älskar choklad och är oftast sugen på det, så nu har jag mig ett eget choklad lager där hemma.

Camilla klarade även sitt KÖRKORT igår, så ett STORT grattis till henne <3. Vi ska åka iväg till Katrineholm och äta på mc donnalds idag för att fira henne, så ska hon även få visa hur duktig hon är på att köra.

Efter skolan ska jag åka till Lager 157, för att inhandla mina sista julklappar, sen är jag KLAR, äntligen. Inhandlade mammas julklapp igår, som var den svåraste. Visste verkligen inte vad jag skulle köpa, men problemet är löst nu.

/miss. fannie