NY BLOGG!!!!!!!!

nu mer, läs "http://fanniehkb.blogg.se

Söndag-

hej bloggen!

Igår var jag hemma hos Dejan hela kvällen, eftersom vi skulle gratta hans Mamma. Hon blev jätteglad av halsbandet som hon fick av mig och dejan, och var det första som hon satte på sig när hon vaknade och hade duschat. "jag villde ju ha en hjärta, och nu jag fick den" sa hon till mig när jag mötte henne i hallen. Jag drog hem från Dejan ganska tidigt eftersom jag åkt på den förbaskade urinvägsinfektionen igen, och springer på toaletten titt som tätt. men nu börjar det lugna ner sig tycker jag. Någon som ha en bra huskur mot det, var vänlig kommentera. Jag tog mit ett långt varmt bad förut idag. Passade på att måla  naglarna på samma gång. Tungan min mår bra. svullnaden är borta och jag funderar på att ta en tripp till Eskilstuna på Onsdag då jag slutar tidigare för att köpa en ny stav och få hjälp med bytet. Jag tycker det är lika bra att få hjälp, och det är ändå gratis första gången. Jag tänkte plocka upp lite kläder som ligger på golvet nu, sen lägga mig i sängen och kolla på tv. kankse trycka i mig Rigges chokladkaka som han glömde här, haha.

på återseende...


update-

Hej bloggen!

Fredag idag, så himla skönt. Efter skolan så drog jag hem till Dejan en stund, sen åkte jag med Pappa hem. RIgge skrev till mig på msn för ett tag sen att han tänkte komma över och hälsa på ikväll. Trevligt, det var länge sen jag träffade honom. Dejan kankse också kommer över, det vet jag inte än. Och i morgon ska jag och Dejan fira hans mamma som fyller 50 år i veckan som kommer. SÅ vi ska dit och käka och gratta henne med hela tjocka släkten.

Nu kom jag på att jag hade lite choklad kvar i mitt rum, så jag ska ta för mig utav den, och sen plocka undan lite i mitt rum så det inte ser ut som ett bombnedslag sen när Rigge kommer. VI hörs sen.

/miss. fannie

Stockholm, singing bee-

hej bloggen!

Jag sitter här framför datorn som vanligt, samtidigt som jag kollar på vakna med the voice. Dom pratar om spermier, könsjukdomar, bröstcanser och allt. Det är väl ganska intressant. Det finns alltid något nytt man lär sig, hehe. Jag ska snart sminka mig, sen är jag redo. Då är det bara att försöka få i sig något att äta och sen vänta på att min syster ska komma och hämta mig. Då ska vi möta upp Dejan på stationen för att därefter ta tåget till Stockholm. Där ska vi gå runt en stund, kika lite. Klockan 15.00 startar inspelningen av singing bee i frihamnen tror jag det var. Hem åker vi 22.10 för vi visste inte hur länge det håller på. Jag lägger upp en dagens putfit så får ni se min nya "jacka" jag köpt.



Jacka - Moniki 100 :-
Linne - Lager 157 25:-
Jeans - HM (silvias)

Jag tror att jag tar med kameran, så lite bilder kommer nog upp sen. OM man får fota där inne. Vi hörs i morgon eller när jag kommer hem. Hej på er.

/miss. fannie

3 februari 2009-

hej bloggen!

Hur mår min tunga idag? Jo den är lite svullen, vilket är normalt men faktiskt ovanligt mycket. Har fått lite svårare att prata under natten, men det är knappt något som märks. (tycker inte jag iallafall, haha) Jag vet inte hur mycket jag har drägglat inatt men det var mycket skönare att sova med lite öppen mun för annars trycker jag på staven och den kommer snett. Min mage kurrar. Jag är vrååål hungrig men jag ska dricka lite nyponsoppa snart. Det slinker ner lätt. Jag ska strax göra mig i ordning, och gå till skolan om cirkus en halv timme.

Föresten, är det någon som vill köpa min ljusblå balklänning för 600:-? (nypris 1200:-)Den är använd en gång och har ett fint hängande som typ, far efter en när man går och små strasspälor med jämna mellanrum på bröstet.. Äh jag slänger in en bild på den istället. Om inte DU vill ha den så kankse du vet någon som vill ha en?




hemligheten avslöjas-

Nu ska min hemlighet avslöjas. Jag tog hål i tungan idag, tillsammans med min vän Silva. Det gjorde det hela lite speciellt också eftersom vi gjorde det tillsammans. Och precis som förra gången jag piercade mig (i läppen) så trodde jag att det skulle göra mycket ondare än vad det gjorde, så jag fick en chock efteråt typ och blev lite blek i ansiktet.. Så jag och Bella fick gå upp på övervåningen och dricka vatten och sitta ner ett tag så jag hann lugna mig lite. Detta hade inte något med att det gjorde ont, för det gjorde det inte. Det var mer lite obehgligt faktiskt. Men nu är allt bra och min tunga är inte svuullen. En aning faktiskt, men förvånadsvärt lite. Jag kan prata rent, utan problem. Det känns bra. Här får ni en bild före och efter.


Bio-

hej bloggen!



Igår var jag Anna Bella Veronica och Coffe på bio i Eskilstuna. Vi såg "i taket lyser stjärnorna" och ååh det var bra. Vi alla satt och grät, förutom Coffe då. Ni som tänkt att se den kommer nog inte att ångra sig. Det är nog ingen film som man går på om och om och om igen, men den var faktiskt värd att se. Tsatsiki killen är ju med i den också och lite ögongodis är ju inte helt fel. SNYGG SNYGG SNYGG ;)

I veckan som kommer så händer det faktiskt en hel del i min vardag.

Måndag: hemlisen händer, och ni får veta i morgon eftermiddag/kväll.
Tisdag: Vanlig skoldag.
Onsdag: Stockholm med syster och Dejan. Vi ska sitta i publiken på en singing bee inspelning.
Torsdag: vanlig skoldag
Fredag: Vanlig skoldag.

Nu ska jag sysselsätta mig med annat ett tag. Måste plocka undan lite i mitt rum. Speciellt extra sängen som Bella sov i inatt eftersom Anna sov bredvid mig i min säng. Vi hörs hörrni. På återseende.

/miss. fannie