Orrö-

hej bloggen!

Jag har legat på orrö och solat hela dagen idag också. Anna ringde och väckte mig vid halv 11. Vi började gå mot orrö, och skulle gå in på rätt pris för att handla något att äta, men de har ingen sallad eller några mackor alls. så vi fick gå tillbaka till ica, sen tillbaka till orrö DISS till rätt pris. Anna kom också efter ett tag. Nu ligger jag här och har precis duschat. Jag ska snart möta Anna och Silvia för att gå och köpa glass. mysigt värre.

dagens outfit, innan jag drog till stranden.



  

Du är en gosboll.

Nyköping-

hej bloggen!

Jag har varit på Orrö i stort sett hela dagen. Vid halv 3 begav jag mig hem till min syster för att göra mig i ordning. Efter det åkte vi till nyköping och åt på mc donnalds. efter det åkte vi till hamnen och köpte glass. där mätte jag även upp martin så vi satt och pratade ett bra tag. vi skjutsade även hem honom till stigtomta, även kallad pottan. Men innan det så stannade vi till vid skavsta och kollade lite påflygplanen som barnen velat se. Ja, det var väl så min dag sett ut. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv tror jag..

/miss. fannie

söderköping-

hej bloggen!

idag har jag varit på en gansla lång tripp. Jag och Anna tänkte först dra till sthlm till grönan, men vi insgå att det inte skulle vara bra för våran ekonomi. istället tog vi tåget till katrineholm, istället för bussen.Där gick vi direkt och åt på mc donnalds, och efter det köpte jag nagellack på åhlens. Sen kom rigge och philip och hämtade oss då vi bestämmt att ci skulle åka till söderköping och äta glass. ni får se bilder sen när jag fått bilderna av rigge då som togs med hans mobil. Tack för idag, det var trevligt :)

Jag fick min kod idag också. till mobilen alltså. så nu är den upplåst och jag har mitt comviq kort i den. äääntligen min kära rosa mobil igen. hahaha.

/miss. fannie

sötnos

tripp med anna-

hej kära läsare, är läget under kontroll? Jag ska snart bege mig hem till Annakao. VI ska åka iväg idag och bara komma bort. Först var det meningen att vi skulle åka till sthlm för att inta grönalund men det skulle bi för dyrt kom vi fram till, och jag har ju en resa att betala också. Den ska vara betald på onsdag om inte annat. det är 31 dagar kvar syster, även om jag vet att du inte läser min blogg. :) Så, som sagt, så ska jag bege mig hem till Anna. Jag ska göra mig i ordning hemma hos henne. Vi får se vart vi åker, då vi inte riktigt bestämt oss ännu. Men det kankse kommer upp någon bild sen, om jag tar med mig kameran. Ha det bra. puss

/miss. fannie ;)

malmamarken-

Heeej bloggen!

Det har ju varit malmamarken i helgen som sagt, och jag har haft jätte roligt. Jag har träffat mycket nytt folk, och det är ju alltid något som gör det hela lite mer roligt och intressant. Jag orkar inte berätta om allt som har hänt men det har varit jätte roligt iallafall. Tack till alla som gjorde min helg minnesvärd :)


bella och jag. (bilden är tagen av martin)

kändisar på stranden-

vi har legat nere vid stranden och solat idag. Kan ju berätta vem vi såg också. Lennart Hjulström och hans fru Gunilla nyroos. Han var med i Medicinmannen.Det var där jag kände igen honom ifrån. Han har också medverkat i beckfilmer m.m. Hon är också skådespelare.



Iallafall så har dagen varit riktigt skön. nu ska jag äta lite. I morgon kommer syster och sebastian hot och solar+badar, grillar och dricker vin. Sen beger vi oss till marknaden. ses där.

/mrs. fannie

Malmköping-

Just nu sitter jag i malmköping hos mamma & pappa i husvagnen. Dom valde att ställa den här eftersom det är malmamarken i helgen. Iställer för att åka hem varje kväll så kan vi ha husvagnen här. Så jag kom hit igår. Igår så var jag uppe hos tobbe och lämnade min skattelapp, sen mötte jag Anna och då drog vi till Orrö. Vid tre cyklade jag hem och packade, sen gick jag upp till bror för dom skulle hit till malmköping så jag åkte med dom. Jag fick mycket färg igår. Idag ska jag gassa också men jag ska ta det lite lungt, för jag vill inte bränna mig då jag inte har solskyddsfaktor. men framsidan är inga problem, det är axlarna och syggen som jag är lite rädd om. Men jag har en jätte bra grund tills Turkiet om 36 dagar. Min syster kommer hit snart och solar med mig. Vi kanske går ner till stranden till och med. VI badade igår. Jag pappa fredrik och Theo. Mamma och Linda var fegisar.

I morgon och på lördag + söndag är det malmamarken. På fredag kommer min syster och Sebastian hit och grillar, sen ska vi kolla på EMD och kolla runt lite. Så ska dom sova kvar så dår får jag sova på mamma&pappas sida. haha. Och i natt har jag vaknar flera gånger av att pappa snarkade.

I tisdags var jag med min syrra och fixade pass till henne, sen åt vi på kinaresturant men det tror jag att jag har berättat. Jag lägger in en outfit-bild från den dagen. Det händer ju inte allt för ofta.


(klicka på bilden för att den ska bli större)
väskan hände dock inte med ut av någpon konstig anledning.

Pappa fyller år-

hej bloggen!

Jag fick ett samtal av min syster tidigt i morse. Hon undrade om jag ville följa med och fixa hennes pass, så det gjorde jag. VI åt också lunch på en kinaresturang. Sen åkte vi hem till mig och firade min pappa. Lite med tanken att åka iväg också var att vi skulle kolla efter en födelsedagspresent till honom. Och det gjorde vi. VI har haft folk hjär hela dagen. De gick för kankse 20 minuter sen. Nu är pappa och hämtar mat.Det ska bli gott med kycklingsallad.

I morgon har jag mycket att stå i. Jag ska bland annat cykla upp till tobbes och lämna in min lapp om att jag inte ska betala skatt. Sen ska jag även till banekn och flytta över pengar. Och det är bara lite av mina planer i morgon. Jag har mycket att stå i nu känner jag. Inte tid till något, och det känns tråkigt.

GRATTIS PAPPA!

/mrs. fannie

hemma hos anna-

Hej bloggen!

Jag sitter hemma hos Anna nu. Bella är också här. Vi ska sova här inatt. Anna ska upp och jobba klockan sex så bella och jag ska ligga kvar här tills Anna kommer hem. Hon slutar ju tidigt så. Läste nyss alla bloggarna som jag "följer". Ja jag fick mig ju ett litet gott skratt. Folk kan vara roliga ibland asså. Nu ska jag avrunda här.

/mrs. fannie

en kväll hos mig-

hej bloggen!

Igår var vi några st som grillade hemma hos mig, och drack lite alkohol. Det blev alldeles för mycket. Ida och Rigge sov kvar hos mig. De andra drog till katrineholm. Ida är hemma ocgh hämtar lite grejer sen kommer hon tillbaka hit. Jag orkar inte gå in på allt nu, men vid 7.20 vaknade jag och Ida så då började vi städa undan allt och jag kan lova att det var mycket disk osv. Mindre bra mår man idag. Men tack för en rolig kväll. <3

/mrs. fannie

en kväll på lilla krog-

Hej bloggen!

Jag vaknade vid halv 9, otroligt nog. Igår var vi en sväng till katrineholm, jag och isabell. Vi träffade några roliga filurer från Valla på bussen. Dom pratade vi lite med osv. Sen gick vi till mc donnalds och köpte varsin cheese börjare. Utanför satt Roy och Mohammed, så vi bänkade oss med dem och det slutade med att vi tog en tripp med roys bil. Sen tillbaka till mc donnalds och där mötte jag upp min kära Emelie. Efter det gick vi fem till lilla krog, där vi satt och drack osv.

-"en av eran billigaste öl vill jag ha. TACK!"

Sen gick vi till nån undervåning på starlight eller nåt, där det var gratis att komma in. När vi kände att det räckte för oss så var roy snäll och skjutsade hem oss.Det var snällt. Jag tror inte att han brukar läsa min blogg men, TACK!

Och Tack Emelie för att du kom och var med oss igår kväll. Och tack till isabell för en rolig kväll.. Det måste vi göra om.

Mindre roligt var ju när jag kom hem. När jag klev ur bilen så märkte jag att min klack som var lös tidigare på kvällen, hade lossnat helt. Så nu ligger den säkert på golvet vid baksätet i roys bil. jaja skit samma tänkte jag. Sen när jag kom fram till dörren så var inte mina nycklar i väskan. PANIK! vart fan var dom då, tänkte jag. Jag plingade på dörren och pappa kom o öppnade. DÅ kom jag på att dom ligger i isabells väska. Tänk om mamma&pappa inte hade varit hemma. Iallafall, i morse när jag vaknade kom jag på att hon har mina ppiller också. Så jag fick öppna en ny karta och ta där ifårn eftersom jag tar mina på morgonen. Bra att jag tänker. haha. Kul var det iallafall :)

/mrs. fannie

sista dagen på jobbet-

hej bloggen!

Det är dags att ta på sig sin "tobbes amazon" tröja och förklädet (nej inte ett helt utan bara runt mindjan) för sista gången denna vecka. Också sista morgonen jag vaknar 06:00 på morgonen och tänker att jag ska ut till tråkiga de la rue. Visst ska jag jobba extra, men det handlar ju bara om någon / några dagar hit och dit. Extrajobb är alltid bra.

Isabell har fyllt år, och jag tror att jag ska haka på henne till katrineholm idag. Hon ska gå ut på krogen för första gången. Jag jag får se hur det blir. Jag är inte riktigt säker än, men det vore ju roligt. Leva upp till våra bosnien minnen. Fy vad kul vi hade. Och jag fick isabell att dricka öl. Nu tycker hon om det......tror jag.

Iallafall, set är dax att röra sig till cykeln och cykla upp till tobbes. /mrs. fannie

42 dagar kvar

betald resa, till viss del-

Hej alla läsare, vilka nu nu än är!

Jag var nyss uppe vid pappas dator och förde över pengar till killen som sålde högtalarna till mig och syster fårn tradera. Sånna som man kan koppla in i mp3, sen låter det ut ur dom. hur bra som helst tills när vi åker tillturkiet, som var tanken med det hela. På tal om turkiet, så betalade vi nyss in en viss del på resan också. Den delsen som ska betalas inom en viss tid, och den tiden är den 19nde så vi är ute i god tid. För er som vill åka billigt till turkiet så åk med Turkietresor.se.
De flyger från norrköping och arlanda vad jag har fattat för, och vi åker från norrköping. Nära och bra. det r bara 43 dagar kvar. Jag läääängtar hela tiden men jag tror inte att jag har fattat riktigt att jag ska iväg igen. Till turkiet för 4rde året i rad. Men jag måste säga att jag älskar det. jag minns allt därifrån. till och med mellan vilka datum vi var där.

Nu tycker jag att det blir väldigt mycket turkiet. Men jag ska gå och lägga mig nu. Ja klockan är 20:03, men jag är otroligt trött och i morgon är det min sista dag på jobbet, iallafall på de la rue. Jag har redan fått mitt extra jobbs erbjudande.På fredagen den 26te, då ska vi börja tidigt med att förbereda skagenbakelser till brölloppet som hålls den 27nde. Men efter att jag gjort det så ska jag in till malmamarken. NICE må jag säga.

/mrs. fannie

jobba-

hej bloggen!

Ja, dags att jobba igen. Jag hinner skriva ett snabbt inlägg nu på morgonen innan det är dags att cykla iväg. Idag efter jobbet så ska jag försöka träffa Anna, vilket jag inte har gjort på länge nu. Är ju så himla trött när jag kommer hem. Dels för att man jobbar och dels för att man går upp så himla tidigt. Det är bara två dagar kvar att arbeta nu. Vad skönt det känns. Jag har läst ut min bok nu, så jag får sysselsätta mig med något annat medans jag väntar på att lunchen ska börja. Jag hatar att läsa, men något måste man ju göra. Kan ju ioförsej ha med mig datorn men..... det kommer inte se så bra ut. Så det får stanna hemma. Nu ska  jag kolla runt lite. Ha en bra dag. /mrs. fannie

43 dagar kvar

pussycat dolls 2-

heeeeeeeeeeeej!

jag kollade nyss på greas som gick på tv4 film och nu är det pussy cat dolls 2. det är lite kul att kolla på. nästan lite som top model. Massa skit snack om varandra och hård press. Jag gillar det, lite action.

Idag på jobber fick jag ett samtal av rigge. Han frågade om jag var kvar på jobbet, för han tänkte komma o säga hej medans han var ut eoch övingskörde. Jag förklarade vart han skulle gå in, och jag möter honom. Han har något bakom ryggen och säger att han har något till mig. Hans övningskörningsskylt. HAN KLARADE UPPKÖRNINGEN! GRATTIS :D

Nu tänkte jag att jag ska duscha eller något.. eller jag kanske gör det i morgon bitti istället. Jag ska iallafall kolla på tvn.

/mrs. fannie

44 dagar kvar-

hej bloggen!

Det är dags att jobba igen. Jag gick upp halv 7 för jag duschade i går kväll innan vi drog till hälleforsnäs och det blev rätt sent igår med tanke på hur trött jag var så jag ville sova lite längre. Men jag är fortafarnde trött. Iallafall så är det onsdag idag. Jobba idag, sen två dagar till. Sen är det slut på skiten ute på de la rue men jag kommer att få jobba extra sa tobbe till mig i måndags. skönt med lite extra pengar ibland faktiskt. Och när lönen kommer den 24 blir det att betala resan helt. Mamma och pappa ska sätta in dessa 900 kronor som jag satte in på deras konto för en liten del ska betalas inom en vecka. Det känns skönt att kunna resa, och veta att man har betalat den själv. Man känner sig mer förtjänt av den men fyfan vad fattig man blir. Nu ska jag kolla runt lite mer innan det är dax för mig att cykla iväg till amazon för att sedan få skjuts ut med alla mackor osv till de la rue. ha en bra dag.

/mrs. fannie

grilla i hälleforsnäs-

hej bloggen!

Vi har varit hos min farbror och grillat ikväll, i hälleforsnäs. Det var trevligt. Riktigt gott var det också. När vi åkte hem bröt jag ihop i bilen. tårarna sprutade och jag skakade skit mycket. Vad tror ni har hänt? Jo allt vi ser är massa blinkade blåljus och en bil som ligger upp och ner. Ingen stoppar oss så det betyder att man får köra om. En bil hade kört av vägen står det på internet nu när pappa kollade. en person är inblandad. olyckan hände 22:27. 22:28 åkte vi förbi så det hade precis hänt. Antingen hade en bil som åkt förbi larmat eller så hade föraren vart i det skicket att larma själv. Jag fick blickarna från när vi krockade i turkiet direkt. Det var därför jag bört ihop. Innan jag visste vad som skett.

Men nu måste jag sova så jag orkar jobba i morgon.

/mrs. fannie

hej snyggiiiiiingar-

Jag var hos min syster förut för pappa skulle hjälpa henne med att sätta upp lite speglar osv. Då satt jag och kollade på tradera och jag och syrran budade hem ett par högtalare som går att koppla till mp3:n så då ska vi ha musik i lägenheten i turkiet. fyfan vad skönt det kommer bli. Jag lääängtar. Både jag och syrran är helt extaaaas.

just nu sitter jag och pratar med rigge och anna på msn. alla tre.. jag har fett kul åt det iaf. men nu är det sängen som gäller.

/mrs. fannie

46 dagar kvar-

god morgon bloggen! Det är dags för att dra sig mot jobbet när som helst men jag tänkte bara skriva några rader här. Hoppas att ni får en trevlig dag och så. Efter jobbet ska jag upp till banken flytta över pengar fårn min fond till mamma och pappas konto så de kan betala min resa. Sen får jag sätta in en del pengar fårn min lön där så det inte fattas lika mycket. Iallafall, idag jobbar min kusin dag ute på de la rue, så jag kommer nog få en del sällskap utan honom. Förra veckan jobbade han natt så då sågs vi ingenting. men vi hörs senare.

/mrs. fannie

kvällsinlägg-

hej bloggen!

det börjar bli sent så jag tänkte skriva ett litet kvällsinlägg innan jagf ska åg och lägga mig. Fredrik och Linda var här förut en sväng.. Jag och Linda blev jätte sugna på choklad så jag och min bror tog min cykel och cyklade upp till Ica. Sen tog vi det lugnt här hemma bara. Jag tänkte att jag skullelägga mig ner i sängen nu. Just nu sitter jag där lutat mot väggen, så börjar få lite ont i ryggen. Jag behöver sova också eftersom jag ska jobba i morgon. Jag ska gå upp 06:00 om jag ska duscha men jag duschade nu ikväll så jag funderar på att jag inte ska tvätta håret utan bara duscha av mig lite snabbt så jag vaknar till. Då kan jag få sova lite längre. Men vi hörs i morgon alla läsare. Sov gott...

/mrs. fannie

10:54-

hej läsare!

Jag vaknade för en stund sen. Jag börjar bli lite hungrig så jag kankse ska gå upp och ta mig en tallrik yougurt eller liknande. Farmor och hennes väninna sitter på baksidan med mamma och pappa. Dom hade varit ute och gått så dom mellanlandade här. MIn älsta bror kommer sen också med hans fru och två barn. Mon bror ska fräsa bort en stubbe som vi har på tomten, och sedan ska de äta här. Jag ska försöka hinna duscha också. Jag känner mig inte så fräsch längre. I morgon ska jag börja jobba igen. Det känns lite bättre nu eftersom jag vet att 50 personer har gått på semester och jag har fått sova ut igen. Jag ska lägga mig skapligt ikväll men varje gång som jag säger så så går jag och lägger mig strax efter 00:00 iallafall, vilket blir att jag knappt orkar jobba dagen efter. Nu kurrar magen.

/mrs. fannie

47 dagar kvar

min klänning är klar-

hej bloggen!

Jag har ägnat en tid åt symaskinen idag. Jag har sytt om min kjol som jag budade hem fårn tradera för 1 kroma + frakten som var 30 kronor. Nu är den klar. Jag tänkte visa före och efter bilder för er som vill se.

 <---så här såg den ut när jag bjöd på den.

<---färdigsydd och klar

<---här satt jag en stor del av dagen.

Vad tycker ni om resultatet?

allmänt-

Hej bloggen!

Jag sitter hemma hos Bror och Linda nu. Dom har flyttat upp till brogetorp och dom ville låna min dator för att kolla deras internet bank. Dom har inget internet och jag har ju mobilt så jag kan ta med mig det överallt. Jag har nyss druckit en xider, och det var väldigt gott. Jag har också börjat sy min kjol. Sprättat och sytt om dragkedian och det blev ruskigt bra. Det syns inte att det är hemma gjort. Och jag som verkligen inte är van med symaskiner. Men det ska alltså bli en klänning med resor och dragkedia. Den kommer bli lite pösigt också. Om den blir bra så åker den med till turkiet. Jag måste även inhandla lite saker men jag funderar på att buda hem lite från tradera. Nu ska vi ta en promenad i det fina kvällsvädret.

/mrs. fannie


Bokad resa-

hej bloggen!

Jag kan ju börja med att berätta att nu har jag och min syster bokat resan. Den 29nde augusti åker vi från Norrköpings flygplats, vilket är bra för då behöver vi inte åka till arlanda som är längre samt olika terminaler osv. Så vid 21:15 tror jag det var lyfter planet och vid 02:00 är vi framme i Antalya. Då väntar 1 timmes bussresa in till Side. Då blir det nog att lägga sig direkt. Om vi inte har sovit så mycket på planet och bussen. Så om 48 dagar åker vi kom vi fram till. SKÖNT att få komma iväg trots allt.

Just nu sitter vi ute på baksidan och har ätit kycklingsallad. Dte var grymt gott. Nu dör batteriet snart så jag tror att jag får avrunda här. /mrs. fannie

TURKIET 29/8-5/9

hej bloggen!

här har ni en lycklig Fannie. Väääärsta grejen. kankse inte för er men för mig är det det. Jag och min syster ska åka till mitt älskade turkiet 29 augusti, dock i en vecka bara. Men bara jag får komma dit så är jag glad. Vi åker även denna gång till Side. Det är 1½ månad kvar bara, så jag måste inhandla lite kläder tills dess. Det är läångt kvar, men jag måste handla lite i taget eftersom jag inte har så mycket pengar just nu. En bikini ska jag ha, för jag vill inte ha min gula dit. Men sånt löser sig alltid. Syrran kommer hit på Söndag och då ska vi booooka. Jag är så himla glaaaad. Jag och syrran har så kul tillsammans så det kommer bli kalas det här.

Turkiet 2005, 2006, 2007 och 2008. 2009? haha :D hej på er.

/mrs. fannie

äntligen fredag-

hej bloggen!

Äntligen är det fredag. det ska bli skönt att få sova ut och slippa gå upp 06:00 varje morgon och jobba. Jag ska verkligen sova ut denna helg. Ikväll verkar det inte hända någonting. Ida skulle komma förbi och lämna pengar, annars vet jag inte. Jag kollar på disney channel just nu. Det är lilostitch filmen som går just nu. Den är literolig faktiskt. Jag sitter och kollar på sista minuten resor sammtidigt. Ja, det finns väl inte så mycket mer att säga.

/mrs. fannie


turkiet 2007

jobba-

hej bloggen!

Nu ska jag bege mig till jobbet. jag börjar om 15 minuter :) Så det fick bli ett kort inlägg denna morgon bestämmde jag mig för när jag såg vad klockan var. vi får höras senare. FREDAG IDAG ÄNTLIGEN!


/mrs. fannie

jobba-

hej bloggen!

Nu ska jag bege mig till jobbet. jag börjar om 15 minuter :) Så det fick bli ett kort inlägg denna morgon bestämmde jag mig för när jag såg vad klockan var. vi får höras senare. FREDAG IDAG ÄNTLIGEN!


/mrs. fannie

dålig uppdatering-

hej bloggen!

förlåt för att jag inte har uppdaterat på 2 dagar nu, men jag jobbar 07:30 - 14:00 och där efter så är jag helt slut. antingen så sover jag eller så träffar jag kompisar. Shit batteriet på datorn dör snart, måste hämta kabeln. excuse me!

tillbaka. Igår var jag i nyköping efter jobbet. Vi åtke till hamnen, jag mamma pappa syster+son, bror linda+son. Vi köpte glass på vad det nu heter men det var jätte gott iallafall. mysigt att sitta där. sen efter dte åkte vi till skavsta för att kolla på flygplan. vi hade tur, det landade 1 och 3 startade. mysigt. Theo och Sebatian vart helt till sig, och så klart jag också. Jag blev riktigt sugen på att ta en sista minuten. VIlket jag ska göra med min syster eller Rigge, vi får se hur det blir. Har hittat billiga till tex bulgarien, tunisien och mallorca.

Usch, jag är så trött. Snart är det dax att dra till jobbet igen. Jag ska även skriva på arbetsbeviset samt få reda på min timlön. Jag är glad vad jag än får. Det får gå sirekt till göteborgskassan. Brudarna och jag drar dit 13 - 17 augusti under GÖTEBORGSKALASET! wiiho.

mer kommer sen

/mrs. fannie

Fick sommarjobb i morse-

Hej bloggen! Ni anar inte vad som hände mig idag! igår satt jag coch beklagade över mig själv för att jag inte har något sommarjobb, men i morse ringer Silvia och säger att tobbe på tobbes amazon som är en catring firma här i flen, som även har nattklubben i flen.. Han hade iallafall ringt henne för han hade fått en bunt med gamla ansöningar fårn rätt pris, där silvia fanns med. Han fårgade henne om hon hade lust att jobba förhonom i två veckor men hon tackade nej då hon börjar sitt sommarjobb idag. Hon sa även att hon hade en vän som var i stort behov av ett sommarjobb. Och det var jag :D Så han sa till henne att jag skulle ringa honom så fort som möjligt, och det gjorde jag så nu har jag sommarjobb i 2 veckor framåt, samt extra när det behövs sa han. TACK SILVIA! <3 Jag jobbar ffrån ungefär klockan 7 till ungefär klocan 2. Jag står i cafeterian på de la rue här i flen. tar betalt, lägger upp mat, säljer mackor och godis, diskar och städar i cafeterian. Det kan jag klara av i två veckor.. Det värsta är att idag had ejag sussie med mig men i morgon och två veckor framöver ska jag vara helt själv. hjääälp. Jag hoppas jag inte gör något fel. MEN JAG ÄR GLAD. Nu vet jag helt säkert att jag an åka med brudarna till göteborg under göteborgskalaset. WIIH. <3 /mrs. fannie

fanojzan och anojzan-

hej bloggen!

förlåt för en dålgi updatering idag men jag har inte riktigt haft orken för att blogga. Kvällen igår var lyckad och jag hade riktigt kul tills jag fick kramper i magen, vilket resulterade att jag inte kunde sova hos Emelie som vi bestämmde under kvällen. Förlåt Emelie. <3 Men så jag var väl hemma vid halv 4 kankse. Eller då låg jag i sängen iallafall om jag inte minns fel. Just nu sitter jag hemma hos Anna. Vi ska kirra käk sen. Nu till lite plans about the summer! hej på er.

/mrs. fannie

slänger in en bild på mig och annsi <3<3<3<3

starlight-

hej bloggen!

snart kommer sandra och jimmy o hämtar upp mig för att sen dra in till katrineholm, på starlight.. Sandra fyllde ju 18 igår så det ska firas. Så först ska vi hem till sandras bror tomas, för att sedan inta starlight.

Amanda kommer hit nästa vecka också. Är otroligt glad öve att få träffa den tjejen igen. Vi har så mycket gemensamt och så många minnen. Turkiet minnen. Jag har alltid roligt tillsammans med henne så det ska bli super roligt. :)

Nu måste jag kila.. hej så länge.

/mrs. fannie

bredband från 3-

hallåå gott folk! jag sitter nu här och använder mitt nya mobila bredband. ett rosa från 3,och nu kan jag ändtligen sitta i mitt rum igen. Jag har nu setat i vardagsrummet en längre tid för att vi bara haft detta internet i funktion.



btw, så har jag självklart det rosa ;D Men jag kom på att jag har en gul datorn, det kankse inte är så snyggt med ett rosa bredband till men skit samma :D

dagens klädsel-

Dagens Outfit:


Linnet, som i själva verket är en kjol som är för liten är köpt på HM för 2 år sen.
Shortsen, är köpta på HM


sy-

hej bloggen!

Jag tänkte bara göra en kort uppdatering. jag har gått igenom min byrålåda med kläder. Vikt om alltiing så nu är det snyggt igen. Fast, det var ju ett tag sen. Jag brukar bara slänga ner allting.haha. Jag ska snart sätta mig och sy den där kjolen som ska bli en klänning. Jag hoppas det blir bra, annars blir jag ledsen, haha. Ni får se resultatet när den är klar. Just ja, jag kankse borde se efter hur jag ligger till med mina chinos som jag la bud på?!

/mrs. fannie

morgoninlägg-

hej bloggen!

Jag har nyss ätit liye fruckost. Det fick bli en tallrik med valio yougurt och två knäckemackor med tomtat på. Det var gott. Farmor kom hit i förmiddags som hon säger, men klockan 10 är morogn för mig. Hon sitter här nu och frågar massa saker om bloggar. Hon förstår ingenting men ändå så frågar hon. haha. hon är söt hon.

Jag ska lägga mig ute och sola alldeles strax hade jag tänkt. Så blogga får jag göra senare. hej så länge.

/mrs. fannie

hos sandra-

hej bloggen!

Var hemma hos Sandra förut och firade henne. Åt mat, fikade och badade i deras pool. Lekte lekar osv, och dte har varit riktigt kul. Tack för att vi fick komma Sandra, det var jätte mysigt. MIn kjol kom idag också. Dragkedian gick NÄSTAN att dra upp helt när jag skulle ha den som en klänning. Jag tror att jag kan följa det med någon rosett eller liknande. Sen ska jag sy in den lite, och korta av den. Jag tror att det kan bli fint.. Om inte, så har jag trots allt bara gett 31 kronor sammanlagt för den. No big deal, huh?

Ni får se bild när den är klar :)

/mrs. fannie

Kalas + trådlöst bredband från 3-

hej bloggen!

Idag fyller som sagt Sandra år, så jag Anna och kankse andra Anna ska åka ut och gratta henne senare på eftermiddagen, eftersom att ena Anna jobbar i malmköping och slutar 13:00. Det är fint väder också så det gör ju saken ännu bättre.Jag ska lägga mig ute på det nyklippta gräset ett tag nu och sola lite, sen ska jag göra mig i ordning för ett
18års kalas hos världens bästa <3 Jag kankse tar med mig kameran, så jag kan lägga upp lite bilder. Men vi får se hur det blir..

Just det, pappa har bestället ett trådlöst bredband till mig! Ett Rosa från 3. DÅ kan jag ta med mig datorn överallt om så önskas, men pappa sa att han ska få låna det när han åker ut med husvagnen.. DÅ har jag ju ändå internet här hemma. Så, DEAAAL! Det var vårat avtal. Men han sa också att om jag ska ha internet samma helg då jag åker iväg, så skulle jag få ta det. haha. Ibland är min pappa såååå bäst!

/mrs. fannie

Grattis Sandra-


Grattis Sandra älskling, på 18 års dagen <3<3<3<3
Hoppas att du får en bra dag! vi ses sen.

Orrö med Silvia-

hej bloggen!

Jag hade faktiskt inte någon ork att uppdatera i morse. Vid 11 undefärr mötte jag upp Jennifers kille Marcus, så jag fick mina pengar. Sen cycklade jag hem och bytte om och därefter mötte jag upp silvia då vi drog till orrö för att sola, idag igen. Vi har badat också. Idag var dte så varmt att det stekte på kroppen. Men färg har man fått. RIktigt mycket. I morgon fyller Sandra 18 år :) Då blir det att åka hem och fira henne.


min dag i korta drag-

hej bloggen!

Min dag, ja den har varit kanon bra och jätte skön. Jag mötte Silvia vid Ica, sen drog vi oss ner till orrö. Det första vi gjorde var att doppa oss i den otroligt skitiga sjönn, men det var skönt när man väl kom upp och la sig för att börja förbättra solbrännan ytterligare. Jag har fått massor med färg, och det ska vara fint i morgon också så då ska jag också lägga mig och sola. Jag börjar nästan gilla att ligga på orrö nu, för om jag ligger här hemma så har jag ingen sjö att doppa mig i när det blir för varmt. Men där kan man det, plus att det fläktar mer där och det ärroligare om man har någon att prata med. Oj nu måste jag rusa, vi hörs senare.

/mrs. fannie

TÄVLING-

HÄR kan du vara med och vinna denna goodiebag med otroligt mycket fina saker i.

Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena,
te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

Det är väldigt enkelt att vara med att tävla. Uppfyll kraven som står under "REGLER"
och sen skriver du ett inlägg till henne att du är med och tävlar, samt skickar länken
från din blogg, så hon slipper leta.fiffigt va?

Orresta Ö. aka. orrö-

Hej bloggen!

Jag ska alldeles strax bege mig till orresta ö, även kallat orrö och sola + bada med Silvia. Jag hoppas att det ärskönare i vattnet idag än vad det var i (söndags?) tror jag det var. brr, riktigt kallt var det. Det ska vara fint hela veckan såg jag på smhi, så det blir att ligga ute och gassa dagarna långa nu antar jag. När ändå solen vill visa sig så får man passa på eftersom sverige har en jävla skit sommar jämt.

See you later

/mrs. fannie