hejdå sverige-

Hallå!

Vi har ätit nu och druckit vin. Vi ska åka om ca 20 minuter, så det innebär att det här är mitt sista inlägg från sverige under en veckas tid. Hoppas ni får det bra här hemma. Kommer sakna er alla som står mig nära. Får se om jag kommer till ett internet café i veckan. Om inte, ha det så bra för det ska jag ha. hejdå sverige

/miss. fannie

kommer hem 5 september.

Update-

Hallå!

Om ungefär 3 timmar ska vi åka från flen. Syster och Sebastian ska komma hit och äta idag. EMELIE VET DU? JAG SKA ÄTA AFRICANA! hahaha. det är nog det godaste jag ätit hemma hos emelie. Så idag ska mamma försöka sig på att göra det här hemma. Jag har lite kvar att packa. Jag har hållt på enda sen jag kom hem från skolan. jag skippade svenskan idag för jag visste att jag hade mycket att stå i. Nu tog jag en kort paus bara. Men jag ska fixa lite nu igen.

Jag skriver några rader innan jag åker till flygplatsen tror jag.

/miss. fannie

Turkiet idag-

Hallå!

Idag idag idag åker jaaaaag! Fyfan vad det ska bli underbart. Känns fantastiskt bra. Jag kommer nog skriva 1 eller 2 inlägg till innan jag åker. Men det känns så sjukt. Att nu sitter jag här hemma i min säng. I morgon vid det här klockslaget så ligger vi förmodligen och sover i ett rum i Turkiet, eftersom vi kommer så sent i natt. Men upp skapligt ska vi väl iallafall. Man får inte missa några soltimmar inte, nonono. Jag kankse borde göra mig i ordning inför skolan nu. Vi hörs senare.

/miss.fannie

dom är mina nu-

Jag bjöd på två klänningar från tradera. Helt plötsligt blev tjejen som sålde avstängd och hon tog då kontakt med mig via mejl och sa att jag fick köpa dom, då jag hade högsta bud på dem. Nu ska ni få se dom.

 60 kronor

 149 kronor

Vad tycker ni?

kväll-

Hallå!

Klockan är 21:52, och jag ska strax gå och lägga mig hade jag tänkt. Var uppe på flen förut och träffade anna en stund. Vi hinner inte träffas i morgon då hon åker till stockholm, och jag flyger iväg. Så vi sa hejdå idag. Jag kommer sakna henne något så fruktansvärt. Annagosbarn <3. Självklart kommer jag sakna alla andra också. Men den dagen då det blir dags att åka hem så vill jag inte hem. Jag vill stanna där, förevigt. Kiz kardes kankse gifter bort mig där nere, vem vet? haha. Nej så roligt ska vi inte ha. Jag har varit och tagit ut Euro i automaten, köpt 3 st kollegieblock tills skolan, köpt en tiding och godis som jag ska ha på planet. Jag tror jag måste packa om allt i min väska för jag vet inte vad jag har packat ner och om något saknas. haha det kan ju vara bra att ha med sig allt. Men i morgon ska jag dubbel checka allt. Jag bloggar innan jag åker iväg, och kankse till och med där nere.

/miss. fannie

Webbdesign-

Hallå!

Sitter i datasalen och har webdesign. Vi ska göra egna hemsidor i HTML, som vi gjorde i 1an. Nu går han igenom grunderna och eftersom vi redan har gjort det så är det ganska segt. Men vi slutar om 15 minuter så det är ganska soft ändå. Läste nyss på aftonbladet att det går salmonella i turkiet just nu. Ett hotel som solresor haft, i side. Dock är det på östra stranden, jag bor på västra, och den bästa. Och detta år åker jag inte med solresor heller, utan jag åker med turkietresor.se .. Känner att det är lite mycket turkiet just nu men jag längtar så mycket. Börjar nästan få lite resfeber men inte som det brukar vara. Det kommer nog i morgon. Och just nu har jag lite mycket att tänka på så jag har inte tid att vaa nervös. haha. Nu slutar vi. hej på er.

/miss. fannie

i skolan-

hallå!

Jag sitter i skolan nu, inte allt för pigg. Går dagen var riktigt rolig, men dock to much alcohol. Man mår ju som man förtjänar idag iallafall, det vill jag ju lova. Har haft Religion och Organisaton & Ledarskap nu på morgonen. Efter det gick jag och Camilla för att käka. Det var kycklingrisotto i skolan, jätte gott :) Efter det tog vi oss en fika här i skolans caféteria och satt där länge och väl. När vi tröttnat på det så gick vi upp till 400-planet o satte oss vi datoron, där vi också sitter nu.

Ja, och i morgon gäller det:. Då åker jag till mitt älskade turkiet med min kiz kardes <3 Jag tror vi kommer få riktigt kul tillsammans. Så i morgon 18:30 åker vi från flen. 21:55 lyfter vårat plan från Norrköpings flygplats. Jag får se om jag sätter mig på ett internetcafé eller liknande där nere. Har ju lovat mamma och pappa att skicka mail till dom. Jag sitter här och väntar på att webdesignen ska börja, klockan 13:00. Efter det ska jag gå hem och försöka lära mig att tvätta. Nej jag kan inte tvätta. haha. Nej, nog om detta nu.

/miss. fannie

i morgon

inte allt för intressant-

hej bloggen!

Camilla fyller 18 år idag. Grattis till henne. Hon kommer hit sen, så ska vi dricka. Sen vidaretill katrineholm. Det lutar åt det iallafall. Om vi har skjuts hem. Dit tar vi nog bussen, antar jag.

Idag började vi enligt schema i skolan. Men det var väl inte allt för jobbigt. Kan bli värre i morgon, hehe. Camilla sover här inatt och så, så slipper hon åka hem till stjärnhov mitt i natten. och så behöver hon nog inte gå upp så tidigt dom hon skulle vara tvungen att göra om hon skulle med bussen på morgonen.

Ja det har väl inte hänt så mycket mer på min dag.

/miss. fannie

i övermorgon

en tanke-

glädjen borde egentligen stå högt i tak när man blivit av med någon som enbart var en belastning, någon som försvagade ens självkänsla. är det inte så?

Tandläkarbesök-

hej bloggen!

Har varit i skolan idag, och vi jobbade med UF företaget. Gick galant. Vi skrev klart affärsplanen. Ska bara räkna ut utgifter och inkomster, som vi tror att det kommer gå. Men det är kul det här. Speicellt när det går så bra för oss. Klockan 16:00 skulle jag vara hos tandläkaren. Bafunke är lika rolig som vanligt. Skojare där. Ja detta kankse låter konsitgt, men jag skulle laga en lagning som inte var korekt gjord. Det höll alltså på att lossna i ena kanten. Så nu är det fixat. SKönt såhär innan resan. SÅ den inte skulle släppa när jag är i turkiet eller liknande.

Jag ska snart hem till kiz kardes och kolla på hennes kläder som hon har köpt. mysigt. hon kommer och hämtar upp mig strax. Seni Cok Seviyorum kiz kardes. <3

Tisdag-

Hallå bloggen!

Det är Tisdag. Vi har karaktärsdag idag också, så jag förmodar att vi ska få jobba med UF företaget idag också, fast denna gång med Lennart. Det var länge sen vi hade honom. Han har varit sjukskriven, och när han kom tillbaka så fick vi fortsätta att ha Christer som då hade hoppat in istället för Lennart. Jag ska cykla iväg om en kvart. Har precis gjort mig i ordning, ska bara välja vilken tröja jag ska ha på mig, men det lutar åt ett vanligt linne och en kofta övet. Så himla bekbvämt.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag och min älskade kiz kardes åker till älskade turkiet. Ska bli så himla härligt. Det är mycket Turkiet nu, men jag verkligen älskar det. Och jag längtar så mycket.

Ska kila nu. Hej på er.

/miss. fannie


inlägg-

hej bloggen!

I morse tänkta jag att jag skulle lägga in alla bilder på jeansen som jag fick av silvia, som jag tog kort på i morse. samt på det jag köpte i lördags när jag var i eskilstuna. men bloggen var helkonstig då, så jag gör det nu istället. enyoj.

    
   
1) Dagens Outfit
2) Bodyn jag köpte i Eskilstuna
3) Bikinin jag köpte i Eskilstuna
4) Miss sixty jeansen jag fick av silvia.
5) Cheap Monday jeansen jag fick av silvia.
6) Kjolen från Gina tricot, som jag fick av silvia.
7) Replay Jeansen jag fick av silvia.

UFföretag, start idag-

hej bloggen!

Började 9.00 idag, och vi skulle få börja med vårat UF företag. Jag Sandra och Camilla ska jobba tillsammans. VÅrat företag heter "Tre Ess UF" och står för smidigt, snabbt och säkert. Vi har fixat sponsorer idag, och även material till en bra början. Mer säger jag inte, men jag tror iallafall att det kommer att bli bra. En väldigt rolig och praktiskt grej. Nu ska jag gå upp och ringa telefonbanken för att se om jag har fått min lön. hej på er.

/miss. fannie

4

Camilla-

hej bloggen!

dåligt med uppdatering, men camilla var iallafall här förut. hon kom igår, och det kändes så jäkla bra att träffa henne igen. Vi har inte träffats så mycket i sommar. Vi hyde film och så igår, köpte godis och bara låg och alppade. Vi hyrde flickan i källaren och den sög. hyr den inte. Vi la oss tidigt, och gick upp vid 10 i morse kankse. Sen drog vi och fikade på violen, sen lämnade jag henne vid bussen. Kom hem, och min syster och hennes kille från katrineholm kom och fikade. Dom gick precis. Nu står jag och trampar på en träningsgrej som jag hade glömt bort helt. Jag skulle egentligen bara byta musik men då tänkte jag passa på att skriva ett inlägg också. men nu ska jag fortsätta. hej på er.

/miss. fannie

5 dagar kvar

eskilstuna + camilla-

hej bloggen!

jag har varit i eskilstuna idag, kom hem nyss. jag kom hem med en vit body, en deo, 2 par skor och en bikini samt födelsedagspresent till Camilla. Hon kom även hem fårn turkiet idag, och snart kommer hon hem till mig och det ska bli riktigt mys. har saknat henne som en tok. så vi får se vad vi hittar på ikväll. jag lägger upp bilder senare. måste gå och tvätta fötterna nu, för dom luktar död fisk.

/miss. fannie

bilder-

hej bloggen!

jag har en del bilder i mobilen som jag inte har orkat lägga in, tex på dagensoutfit osv. Så jag tänkte att jag kunde visa dom nu medans jag ändå har lust att lägga pp lite bilder, då det varit lite dåligt med det nu på ett tag. enjoy.

   
 
1) Jobbar-outfit
2) Utsikten över matsalen, fårn köket.
3) Jag, en tråkig dag på jobbet.
4) Första skoldagens outdit
5) Jag, första skoldagen
6) Dagens outfit. (ett par av jeansen som jag fick av silvia)

Bilder på jeansen som jag fick kommer kankse upp i morgon då det är lördag. Jag kan även lägga in det jag förhoppningsvis kommer hem med från eskilstuna. Det kankse är dags att sova nu? Jag vet inte hur dags vi åker i morgon. Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans.

/miss. fannie


Uteaktiviteter-

hej bloggen!

Idag i skolan, började vi med att sitta i aulan för att lyssna på projektarbete/uf-företags information. När stefan nästan var klar så gick brandlarmet. Den årliga brandövningen som brukar vara under första veckan har nu varit. Efter det så begav vi oss på yrkessektorn ner till hammarvallen för att ha lite utomhusaktiviteter. Våran grupp var faktiskt rolig. Vi gjorde jätte bra ifrån oss och jag hoppas att det räcker till en hög possition i tävlingen. Tänker inte skriva vad vi fick, hehe gillar att vara lite hemligehtsfull.

I morgon ska jag åka till eskilstuna med mamma och pappa för att shoppa till turkiet. haha mamma la fram ett kuvert till mig när vi skulle äta. I kuvertet låg det 2500 kronor. "TAAACK" utbrister jag. Men mamma berättar att det är mina pengar som jag hade kvar från när jag sålde min moppe. De hade jag heelt glömt bort och mamma o pappa har inte velat säga något för att jag skulle ha dom till en resa. Så lite av det åker med mig till turkiet, och resten ska jag handla lite höstkläder för när jag kommer tilbaka från paradiset, till kyliga sverige igen.

7 dagar kvar

/miss. fannie

Fredag-

hej bloggen!

Andra skoldagen idag, och det är fredag. Det innebär att det är en sån där skön helg som man läängtar så otroligt mycket till när man går i skolan. Det innebär också att det är exakt en vecka kvar tills jag och min syster åker. och det är nästan omöjligt att längta så mycket som jag gör. Nu känns det äntligen på riktigt. På fredag ska vi åka till turkiet, and i just looooove it. Sitter i sängen och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Det blir nog ett par av jeansen som jag fick av Silvia, men vilka? Cheap monday, replay eller miss sexty? vi får se vad det blir för nåt. Jag ska iallafall slita mig från datorn och göra mig i ordning nu. Vi hörs sen om inte annat.

/miss. fannie

första dagen i skolan-

hej bloggen!

Vid 8.30 samlades vi i c406, som vi oftast är i. vi hade lite mentorstid och småsnack osv, och egfter det lunch och efter det hemfärd. När jag lagom kom hem och fick i mig lite mellanmål ringde silvia. Hon hade rensat sin garderob och ville att jag skulle se över de kläderna hon skulle göra sig av med. Jag kom hem med tre par jeans, en kjol och en tröja. TACKTACKTACK silvia. Allt satt som smäckat, and i like it.

efter att jag varit där en stund, då det också var uppehåll för regnet så cyklade jag hem til mig och åt lite mat. Jag ska väl snart gåoch lägga mig o sova. ska ju upp i morgon. i morgon klockan 9 ska vi vara i de la rue salen på skolan och ha projektarbets möte eller vad man ska kalla det. vi på HP måste ju göra ett UF företag och jag tror att det kan bli riktigt roligt faktiskt. Efter mötet i aulan så ska vi på yrkessektorn ner till hammarvallen och göra någon aktivitet och grilla krov. kan bli kul, hoppas att det inte regnar bara, hehe.. det var väl allt för mig.

/miss. fannie

skolstart-

hej bloggen!

skolan börjar idag. kan bli rätt intressand antar jag. Har nyss tagit på mig kläder och ska sminka och fixa håret nu. Tänkte bara skriva några rader innan jag drar iväg till skolan. Jag har ingen aning om när vi slutar idag men jag börjar iallafall 8.30 och jag antar att vi ska vara i aulan som vi brukar bara första dagen. Få ett välkommnande av rektorn osv. Sen antar jag att det blir någpn slags mentorstid eller något liknande. Ja, mer får ni höra sen.

/miss. fannie

skolstart-

i morgon börjar skolan, det glömde jag att nämna. alltså, den 21 augusti. det känns ändå ganska bra faktiskt. visst vill jag fortfarande ha sommarlov, men det känner skönt att komma tillbaka på något konstigt vis. men jag går i ca en vecka sen åker jag till mitt älskade turkiet som jag skrivit så mycket om den senaste tiden. 9 dagar kvar, ONLY!

Åt glass och blåbär förut, och det var ju så fantastiskt gott måste jag ju säga.

Liten intressant uppdatering, eller hur? :P

/miss.fannie

förlåt-

hej bloggen!

förlåt för mitt dåliga uppdaterande men mitt internet har inte funkgerat och fungerar fortfarande inte. så nu ha rjag dragit in pappas internet sladd till mitt rum. Jag ringde 3 förut, för att få lite hjälp. ändrade massa ineställningar men det fungerade fortfarande inte. så han bad mig ringa tillbaka efter 1 timma, då det skulle vara betydligt mindre kö för support hos någon högre tekniker. så jag la mig och sov och sen så ringde jag igen. telefonkön var 15 minuter, jag satt i 25. får hjälp, men det fungerar fortfarande inte. de skulle göra en felanmälan och fixa det, och tills vidare får jag använda pappasinternet.

jag har jobbat från i måndags, och idag hade jag moa där, som jag lärde upp, då hon ska vara där i morgon och på fredag. lycka till till henne. hehe...

stort grattis till Sandra också, som klarade körkortet idag. Grattis till den bääästa <3

söndag morgon-

Jag kunde verkligen inte somna igår. vid 04:30 stängde jag av allting och verkligen låg och försökte. Jag visste att det skulle vi en hård morgon då pappa renoverar matrummet som jag sa igår. det är precis över mitt rum. allt görs. om han så tappar en spik så låter det som om det är en hammare. Jag har vaknat stup i ett, då min pappa är en sån morgonmänniska, och börjar tidigt med sina aktiviteter, hehe. ikväll ska jag lägga mig tidigt, då jag åkt på att jobba måndag - onsdag. på torsdag börjar också skolan, och jag tror faktiskt att det kan bli ganska roligt. Träffa tjejerna igen, på samma gång. förutom camilla då hon är i turkiet. hon åkte igår. saknar henne. men om 12 dagar är jag är. jag längtar så otroligt mycket, så ni anar inte. men åter till jobbet. jag ska vara på de la rue, som jag var när jag sommarjobbade. och det kan vara nyttidgt för mig att gå upp tidigt de 3 dagarna, så är det som en förberedelse till skolan. stort plus stort plus. skriver mer sen..

/miss. fannie


brogetorp - staionen - ica - brogetorp-

Emelie skrev på msn att hon tyckte att jag skulle komma hem till henne. Hon kollar bussar och det ska gå en 20:45 från flen säger hon. Jag packar fort, får panik. stressar som fan. när det är 10 min kvar, kastar jag mig på cykeln och trampar iväg fort som attan. väl vid stationen är det 5 minuter kvar, vilket betyder att jag cyklat extremt fort. Jag låser cykeln och går till busskuren. inte en käfft. jag kollar på tidtabellen och där står det att bussen gick 20:05, och att den skulle vara inne i katrineholm 20:45. då emelie kollat på internet så är det väldigt lätt att kolla på fel rad. jag har gjort lika dant jag också. så som en tröst så gick jag in på ica på vägen hem och köpte mig en choklad och en cola. sedan trampade jag hem och njöt av det, och jag måste erkänna att det satt verkligen fint.

Jag är väldigt sugen på att göra om mitt rum. flytta runt saker och rensa. anna kankse kommer hit och hjäper mig. jag hoppas det iallafall. Inte för att det kankse går att göra så mycket i mitt rum, men med annas hjälp och hennes ideer kan det gå.

Nej, om man ska ta och göra nåt vettigit då kankse? om det nu finns det. det är så hiimla tråkigt måste jag erkänna. Jag skulle också vilja veta vilka det är som läser min blogg.. var snäll och kommentera. :)

/miss. fannie

Emelie Talvis-


Emelie Talvis, du är ju allt för bra måste jag säga. Jag saknar dig !

uppdatering-

hej bloggen!

är allt bra med er?

Med min är det iallafall bra. Igår var jag som sagt hos min syster och drack vin, brände skivor tills turkiet, kollade igenom hennes garderob och bara laddade inför turkiet om 13 dagar. Så här dags om 2 veckor ligger vi på stranden och är förmodligen helt döda då vi kommer fram till hoteletvid ungefär 5 på morgonen. Men mjaa, det blir bra det här, eller hur syster? Idag vet jag inte vad som händer. Pappa håller på med renoveringen av matrummet. nu har han börjat tapetsera, sen kommer golvet. Igår målade han lister och tak. tror det kommer bli snyggt där inne faktiskt. Så, rörigt är bara förnamnet som vi har här hemma nu. En liten snabb uppdatering var det. Nu kommer syster och sebastian.

/ miss. fannie

fredag-

hej bloggen..

halvligger i sängen och det är nice. måste upp och ta en dusch snart känner jag. jag är äcklig. Fredrik och Linda kom ner förut och åt lunch för deras micro är paj igen, så de ville låna våran. då passade jag på att äta fruckost. trevligt med sällskap, är det inte? Jag måste upp till ica sen och köpa turkchipsen. (doritos) som jag levde på i turkiet har kommit till ica i flen. JAG ÄLSKAR´T. Ska hem till syster och prata resa, se över hennes gaarderob, bränna skivor och dricka vin ikväll och jag har lovat henne att jag ska köpa dem.

Ja, det var väl en liten morgon update det. vi hörs senare.

/miss. fannie

(exakt 2 veckor kvar tills jag åker. I can´t wait)

dålig uppdatering-

hej bloggen!

verkligen, förlåt för en dålig uppdatering. Igår så träffade jag jennifer bella och anna som sagt. käkade kebab sen drog vi hem till jennifer och marcus då de har flyttat, så vi ville se hur de har fått det och det var fint. På kvällen sen så åkte vi hem till bella, jag bella och anna. Trots att jag egentligen skulle ha stannat i flen så lyckades jag få min mamma att låta mig åka hem till bella, för att där äta spagetti och köttfärsås, och det gjorde vi bra tjejer för det var jätte gott. Senare på kvällen så kom hilda och mackan dit, tog 2 glas vin var och hade det bara trevligt. desto tröttare blev man sen så vid halv 4 åkte dom hem och vi hoppade direkt i säng. i morse fick jag och anna skjuts in av hilda till flen, så vid 13 var jag hemma ungefär. Har bara legat och slappat idag.

I morgon på kvällen ska jag hem till min syster och dricka vin och prata resa. Samt se över lite kläder hos henne, då hon inte vet vad hon ska ha med sig. Lika bra att ta det på en gång när jag ändå ska dit. Om 15 dagar åker vi, eller nu är ju klockan över 00, så om 14 dagar åker vi. Om 15 dagar så här dags så sitter vi på en bar nån stans och dricker EFES PILSEN som är så otroligt jävla gott, och kankse en och annan sex on the beach. fyfan vad jag längtar. det är ju helt sinnessjukt.

Känner att jag är lite hungrig så ska gå upp och ta för mig något, för att stilla hungern. hörs i morgon.

/miss. fannie

hos jennifer-

hej bloggen!

Jag sitter hemma hos jennifer och marcus nu. Jennifer och jag skulle jha fikat idag, men vi käkade kebab istället. Igår var jag hemma hos Olivia och grattade henne. Det var jätte trevligt och mycket trevligt sällskap. Lite för mycket alkohol dock. Kom hem vid 4 i morse, då pappa gick upp för att gå till jobbet. haha. men det var roligt. haha. hickande, oavbrutet skratt. Det gick fan inte att sluta. Anna och bella sov hos mig, det var myyyys :) <3

/ miss. fannie

tisdag 12 augusti-

hej bloggen!

Jag är lite förkyld.Mitt öga rinner hela tiden, och näsan är täppt. Men det är bra att det kommer nu så det inte kommer när jag åker till turkiet osv. Ikväll ska vi iallafall hem till olivia för hon fyllde 18 år igår. grattis till henne. Så jag ska väl duscha och göra mig i ordning lite senare, för att sen bege mig dit. Ska upp på stan och ta ut pengar också.

Jag läste på aftonbladet förut, då jag också visste att min syster var med där.


för att läsa hela artickeln, gå in här

liten uppdatering-

hej bloggen!

Jag har bara suttit här och slappat hela dagen. Jag ska nog knalla till duschen snart för jag känner mig riktigt äcklig faktiskt. Har nyss ätit lite mat. Och i morgon ska jag fika på stan med Jennifer. Vi har knappt träffats på sommarlovet så det ska bli skönt med en pratstund. lite skvaller osv, hehe. Jag ska nog bege mig till anna snart, när jag har duschat.

/miss. fannie

Silvia, en väckarklocka-

hej bloggen!

Jag vaknade av att silvia ringde (med dolt nummer) vilket resluterade ett hjärta långt upp i halsgropen pga vissa saker. Annars brukar jag inte störa mig på det men det är just tills i morgon ungefär. Iallafall, så frågade jag henne vad klockan var och den var 12:50. När jag vaknade hos anna i söndags så gick vi upp vid 12, för hon skulle med bussen. Men sen gick jag och la mig tidigt i går kväll, eller skapligt iallafall. och sover länge idag. Hade nog sovit än om inte silvia hade ringt. Jag orkade inte blogga igår. Kände mig inte riktigt kry då. Idag då, jo emelie kankse kommer(?). Jag har inte fått nåt svar än men om hon inte kommer så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ligga hemma och kolla på film låter ioförsej ganska lockande faktiskt. Mer kommer senare.

/miss. fannie

18 dagar kvar, sen är jag i paradiset.

katrineholm-

hej bloggen!

det blir en sväng till katrineholm idag också. Jag och Anna får skjuts in av min mamma så vi är inne till ungefär halv 8. klockan 8 är det melodyclub och det kan vara kul att se dom igen. Dom var ju på festifeln för något år sen eller så. Så jag ska ta och hoppa in i duschen nu, för att sedan göra mig i ordning. Ska träffa min älskade Emelie också. <3 Vi hörs i morgon eller¨så. Ha en trevlig kväll allihopa.

/miss. fannie

igår-

hej bloggen!

Igår var vi ute på stan o festade loss. Trots att det hände lite knas med min jacka och andra saker så hade jag faktiskt roligt. Så tack till alla som var med igår.

Bella sov hos mig inatt. Nu ligger vi i sängen o kollar på tv. Vi får se vad som händer sen. Hon skulle åka hem vif 15 nånting. Ja, jag har inte så mkt att skriva. SItter och accepterar bilderna som emelie skickar från gårdagen. Saknar dig mkt emelie. <3

/miss. fannie

update-

hej på er!

Fredag idag, UTGÅNG står på schemat. Emelie och jag har roat oss med att spela kort och sjungit vid köksbordet, mycket mycket roande. Vi har nu duschat, eller emelie håller på att göra det, men jag har gjort det. Sen ska vi väl ta och fixa oss och sådär, men inte riktigt än. Då kommer det bara att bli sabbat. Men jag tror inte att det kommer bli någon mer uppdatering försen i morgon, så ha en riktigt trevlig kväll allihopa, så hörs vi :)

/miss. fannie

Utgång-

hej bloggen!

Emelie satte klockan på 10:30, men då jag inte vaknade av klockan så snoozade om den till 11:00, haha den lilla fulingen. Vi ska snart dra ner på stan då emelie ska kolla efter det där navelpiercingen som jag nämde i ett tidigare inlägg. Jag, ska då köpa en mascara. Min börjar ta slut osv. Ikväll blir det party, för hela slanten. See you there.

Utebion igår, som skulle starta 21:00 startade inte förns 22:00, då dom hade något problem eller nåt. Jag och emelie insåg ganska snart att filmen inte var något för oss så vi cyklade hem till henne o kolla på sex and the city istället. me like.

Ja, jag tror att det får räcka för mig. Vi hörs, och ses ikväll om ni befinner er i Katrineholm..

/miss. fannie


snart åker jag till emelie-

hej bloggen!

Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt inte gjort ett dugg sen sist.Mött syster bara och fönat håret. Jag ska gå upp och äta något snart. Till fruckost blevdet två st lingonlimpa med kokt ägg på. gott gott. Sen ska jag platta håret och packa ner saker som jag ska ha med mig i väskan. Ska ta en sväng på stan med emelie också men det kankse jag har nämt redan. i donno. Sen bege oss hem till henne. jaja det blir bara svammel nu så jag svrundar här. hej på er.

/miss. fannie

22 dagar kvar-

nämen heeej! (shit en annan inledning denna gång)

Jag ställde klockan på 10 i morse, och jag vaknade fem min innan den ringde. GIck upp och duschade. Nu på 57 minuter har jag duschat och suttit vid datorn. Jag behöver mökke tid på morgonen. fast jag vet ju ioförsej att det är lång tid innan jag drar iväg. För er som inte läst mitt tidigare inlägg eller inte vet hur man skrollar ner ( ;) ) så ska jag åka till emelie idag. Ska möta upp syster och hämta mitt vin, som hon förhoppningsvis har köpt. och på fredag blir det partey! ruuuuuligt värre! Datorn följer inte med, men jag antar att jag kommer skriva ett eller två inlägg från emelies computer. om hon nu har fixat den. Annars får ni vänta ända tills lördag, men det klarar ni väl antar jag.

btw, så är det endast 22 dagar kvar. Sen drar jag till mitt kära land, som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Tro det eller ej, men det gör det VERKLIGEN! Igår kom jag på att amanda kom hem fårn spanien efter 3 veckor. Så jag slängde iväg ett sms till henne, och allt var bra. vi skulle höras mera idag, och det ser jag fram emot. Inom en snar framtid så kommer vi att ses också. älskade turkiet-amanda. jag saknar dig. (vet inte om hon läser)

Men nu ska jag göra något vettigt.

/miss. fannie


kvällsinlägg-

meh hääääääjhe bloggen!

Jag sitter och kollar på sex and the city nu på 3an. jag bara ääääälskar det. tyvärr har jag ju inte sett filmen än men det SKA göras, helt klart. i morgon ska jag försöka att gå upp skapligt. 10 kankse? för att duscha och göra mig i ordning, gå till min syster och hämta vinet som hon köpt åt mig, då jag glömt att fråga mamma och pappa om det. Sen åker jag till Emelie för att senare på kvällen gå på utebio i stadparken, tror jag att det brukar hållas.. Vi ska även gå och kolla en sväng på stan då hon ivrigt letar efter en navelpiercing som är som hon vill ha den.

Jag tycker att det är rätt sjukt att man kan sakna en människa som man har umgåtts med sen i lördags. Hon åkte hem idag och jag ser faktiskt fram emot att åka dit i morgon. Det kankse är africanan som lockar också? hahaha skoja. Men det är vad vi ska äta i morgon. Hennes mamma gör en jättegod maträtt som heter africana and i just LOVE it. Btw, så färgate jag min utväxxt idag också. Lite orangegult i underhåret som vanligt men det syns inte så mycket. Men jag får börja med min "tvätta-håret-med-silver-shampoo-kur" igen. Det fungerar jätte bra för er som inte har provat på det. men bli inte rädda när ni häller ut det i handen, för det är verkligen målarfärgsblått. Men det fungerar.

Dags för mig att avrunda här tror jag.


/miss. fannie


tävling-



Jag är med i en tävling om två valfria ögonskuggor hos makeupstore. var med och tävla du också.

med emelie-

hej bloggen!

Emelie och jag ligger fortfarande i sängen. Vi gick upp och åt fruckost sen gick vi och la oss igen. Så skönt att bara slappa, speciellt när man är så här trött. Emelie åker hem idag, men snart ses vi igen :D <3 Jag ska städa mitt rum ikväll om ingenting annat dyker upp. Det stinker popcorn i mitt rum, då vi åt popcorn när rigge o emelie kom hit för att se på film. Har inte orkat ta upp den ännu. Emelie hoppar in i duschen nu, och sen är det min tur. Sen går vi nog uit och träffar Anna och Silvia. Mysigt. Men hörs senare..

/miss. fannie

film med emelie-

hej bloggen!

Jag sitter här i sängen med emelie, eller hon ligger ner... Men vi kollar på tv. Var iväg en sväng förut och gjorde ett "ärende" och efter det så köpte jag godis. Så det ligger vi och smaskar på nu. Hon stannar tills i morgon den sötnosen. Jag antar att vi ska ta och se en av filmerna som blev över igår. Kankse båda två. Men täntke bara skriva en liten kortis. Så nu vet ni vad jag gör just för stunden och varför jag inte uppdaterar så mkt. Men vi hörs sen.

/miss. fannie

besök-

hej bloggen!

Emelie och Rigge kommer hit snart och kollar på film med mig. DOm sover här och rigge åker till jobbet vid 4 i morgon bitti. Det är kul att umgås med dem. Har saknat dem, trots att vi sågs igår, hehe. Emelie som har så många filmer skulle ta med några samt popcorn. Så det blir förmodligen ingen mer uppdatering ikväll. I morgon ska jag till tandläkaren samt göra ett annat besök, men det tar vi inte här. Det kankse kommer sen. vem vet. Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha.

/miss. fannie


eskilstuna-

åker till eskilstuna nu med bror och linda..Ska inte handla nåt eftersom jag inte har några pengar alls, men jag följer med som sällskap. måste skynda.. lägger in en dagens outfit..


Ingenting att göra-

hej bloggen!

Sitter framför tvn och glor. Funderar på att gå upp och duscha men jag har inte orken för det. Nu har mamma och pappa börjat jobba och jag måste erkänna att det är ganska tråkigt att vara själv hemma. Men samtidigt skönt då ingen väcker mig med massa ljud på morgonen och ingen som tjatar under dagarna. Kankse ringer syster och frågar vad hon gör? Mjaa vi får se. På tal om min syster så är det faktiskt bara 25 dagar kvar tills vi åker. Det går fort, verkligen. Det var trotts allt 47 dagar kvar när vi bokade.

Ja, men vi hörs sen :) /miss. fannie


syster (och jag i bakrunden)

TÄVLING-



Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

Katrineholm-

hej bloggen!

Jag sitter hemma hos emelie nu. Jag åkte hit igår, och fick skjuts av rigge och kalle som åkte från nyköping. Vi drog nästan direkt hem till emelie för o kolla på film osv. kalle drog hem vid typ....02:00, men jag och rigge sov kvar. Ja ska ta 19:15 bussen hem nu, men jag kommer tillbaka på torsdag. Katrineholmsveckan denna vecka juuu :)

Vi hörs mer när jag är hemma..

/miss. fannie

katrineholm-

hej bloggen!

Jag åker till Katrineholm ikväll till Emelie. Mina planer för kvällen blev inte riktigt som planerat. Så nu kommer rigge och kalle och hämtar mig snart. Dom hade varit i nyköping så dom tar vägen förbi flen först. snällt av dem. TACK! Då slipper jag också vänta på bussen som går 23:25. Men jag ska packa i ordning det sista nu. Jag tar nog inte med mig datorn, eller ska jag? Ah jag gör nog fan det. Ni kan också nå mig på mobilen.

/miss. fannie


kvällsinlägg-

hej bloggen!

Ja det har inte hänt så mycket sen sist faktiskt. bror, linda och theo kom över och grillade förut och vi fick en rejäl regnskuröver oss. var bara att byta kläder och lägga sig i sängen med laptopen i knät, like always. Har egentligen inget intressant att skriva om. Så det får bli ett kort inlägg. hej på er.

/miss.fannie


Orrö med Anna-

Anna sov hos mig inatt, och vid halv 7 gick hon till jobbet. Vid undefär halv tio kom hon tillbaka hit och väckte mig. Då åt vi fruckost och sen drog vi till orrö.. Men det blev mulet en stund under dagen så då drig vi och åt kebab, och det var länge sen jag gjorde det. Igår efter Orrö så drog jag upp på flen och åt glass med anna och silvia mysmys. Jag tänkte lägga upp lite bilder från igår, och idag.

Igår:
 
  
 

Idag:
  
  

Lägg märke till mina snygga brillor på bilderna, som jag fått av martin :) Erkänn att dom ärriktigt härliga!