kjolen = min-

hej bloggen!

Jag kan ju börja med att berätta att jag fick kjolen, som är min blivande klänning. Jag hoppas att den blir bra. Jag fick den för 1 krona eftersom ingen bjöd över mina 2 kronor, då blir det lägsta summan. Fraktkostnaden blev 3 kronor. Skulle detta blir helt misslyckat så är det verkligen inga stora pengar som jag kastade i sjönn.

I morgon innan klockan 12 har jag lite ärenden att uträtta, eller om jag tar det på onsdag. Det beror på hur vädret ser  ut i morgon. Jag kanske till och med väntar enda tills nästa vecka till och med eftersom jag inte har någon cykel. Den är paj så pappa ska laga den igen. Jag orkar ju inte gå upp bara för denna lilla sak.

På torsdag bär det av hem till min älsklings-sandra då hon fyller 18 år :D Det ska bli dundermysigt.

ännu ett bud-

okej, detta kommer ni säkert reagera på men jag har lagt bud på en kjol. 2 kornor kostar den då, och 30 kronor frakt.



Här är den. Ja den är ruskigt ful, som kjol. Men jag har en jätte bra idé för denna kjol som kommer bli en klänning när jag är klar med den. vänta och se när jag har fått hem den om 21 minuter. Det är bara jag som bjudit på kjolen.

tradera.se-

jag har lagt ett bud på ett par chinos från tradera. Jag personligen tycker att det är en jätte bra sida. Det finns verkligen allt och det mesta är i ett jätte fint skick. Jag har lagt bud från sidan förut och fått det. Nu har jag lagt ett bud på dessa chinos här neranför för 105 kronor, och jag får hålla koll nu tills tidne går ut. 105 kronor är ett jätte bra pris på ett par chinos, visst?


ännu en tävling-


Jag är med i en till tävling som jag tänkte tipsa om såhär i sista stund då
tävlingen går ut idag (30 juni) klockan 18:00. skynda er om ni vill vara med
och tävla om dessa snygga färger ni också.

till tävlingen<---------- klicka där


god morgon-

hej bloggen!

Jag vaknade av ett sms från Camilla, och nu sitter jag här i mitt vardagsrum igen, vid min kära dator. Detta inlägg blir inte så långt. Jag har tyvärr inte så mycket att skriva om klockan 10.15 på morgonen. Men jag kände att en liten update kan väl komma så jag inte framstår som tråkig. Lite fruckost skulle ju inte sitta fel. Jag är väldigt sugen på rostat bröd, och ägg kankse. Jag det får bli något i den stilen. Kankse drar en tallrik med yougurt också.

/mrs. fannie

 (en gammal bild)

TÄVLING-



Vill du också vara med och tävla om denna goodiebag med makeupstore varor?
Klicka här--------> till tävlingen


min dag igår och idag-

hej bloggen!

förlåt för en dålig uppdatering men jag har haft så mycket annat för mig. I går kväll kom Anna Olivia och Nico hit, så vi drack lite öl och lyssnade på musik.. chillade lite. Anna sov över hos mig, och vid 12 i morse så ringde Silvia och väckte oss och frågade om vi skulle dra till orrö och sola + bada. Anna och jag städade snabbt undan alla burkar här hemma sen drog vi och åt varsin kycklingrulle på snabbt&gott. Dit kom Silvia och Anna, sen drog vi hem till Anna för att hämta hennes bikini.. TIll orrö fick vi skjuts av Atil och Chirre, där chillade vi och vet ni? Jag doppade mig i sjön för första gången i år. helt otroligt. jag brukar alltid bada i typ maj juni. Men nu är det ju snart juli. Iallafall, sen så kom gustaf, silvias kille, till orrö. vi fick åka med honom upp på stan, och där handlade jag anna och anna lite frysta bär och sen begav vi oss hem till mig och gjorde smoothies. Det blev jätte gott faktiskt. Anna och Anna åkte för en stund sen, men jag ska typ sitta här en stund sen ska jag träffa Anna igen. Vi ska lämna filmen som vi hyrde igår trots att det är för sent nu.
Men andré är snäll så om vi ber om utsäkt så blir det säkert bra. Det brukar det bli.

Jag sa kila nu.. puss på er

/mrs. fannie

gårkvällen-

hej bloggen!

Kvällen igår, ja jag hade riktigt kul. Anna Pärsdotter kom hit och då åt vi lite sen började vi dricka lite smått. Sen begav vi oss hem till annas pojkvän nazif för att hämta annas vin. Där tog vi varsin grogg också. Vi hoppade på bussen vid söderskolan och på bussen satt Anna och Silvia. Vid OKQ8 hoppade Olivia och Nico på också. Sen bar det av till katrineholm. Vi började dricka på bussen och chuffören frågar om han får smaka osv. I sköldinge stannar han och berättar varför man inte får dricka på bussen. så vi fick dricka upp den uppnade cidern, sen fick vi vänta tills vi kom fram till katrineholm. och när vi gjorde det så gick vi direkt till mc donnalds och tog något att äta, och efter det drog vi hem till Nor, som jag inte har en aning om vem det var. Men där befann sig iallafall lite trevligt folk. Vi spelade wii och grejer, skit kul. När vi varit där ett tag så drog jag och Anna p och mötte Rigge och Macke, så vi flöjde med dom till Samarino där det också var karaoke. Emelie kom dit efter ett tag också, vilket var väldigt trevligt. Rigge och jag bestämmde oss för att han skulle åka med till flen och efterfesta. Så vi gick till honom och hämtade öl, sen till bussen. IN en snabbis på picasso för att gå på toaletten. Sen till bussen. där sa jag hejdå till emelie, och vi mötte upp silvia anna olivia och nico vid bussen. Vid stationen i flen så så splittrades vi och jag o rigge gick hem till mig och typ drack de sista ölen sen gick vi och la oss och somnade direkt. Jag minns bara hur jävla mkt det snurrade i huvudet, sen däckade jag.

Nu ska vi väl vakna till lite sen dra o äta pizza med silvia, och jag kan tänka mg att gustaf följer med också.

/mrs. fannie

ändrade planer-

hej bloggen!

Jag fick ett samtal från rigge fört och han missade bussen. oväntat? nej. haha. men men. ikväll bär det av till katrineholm iallafall. pary party står högst på listan ikväll. Rigge kommer nog hit i morgon istället, det kommer nog bli trevligt. Nu ska jag måla om naglarna och så, så det hinner torka riktigt ordentligt. Jag kankse borde bestämma mig vad jag ska ha på min ikväll också. Det kan ju vara en fördel att veta det. Hörs senare eller i morgon.

/mrs. fannie

god mat-

hej bloggen!

Jag har precis ätit en jättegod kycklinggryta som mamma gjorde igår så jag hade mat idag. Den var riktigt god. Jag kockade pasta till. Den var jätte god måste jag säga. Jag ska snart platta håret och så, sen bege mig till stationen och möta Rigge. Hans buss går vid 15 från katrineholm. Så det är en stund kvar. Jag tänkte lämna Ernads bosniska simkort som jag lånade i mars. Han åker nämligen till Bosnien på söndag, och det vore roligt att åka dit igen. Jag hade så himla roligt där. Man fick mycket nya kontakter. Men nu ska jag kila upp med disken.


Rigge som kommer hit idag. Gör dett enbart för att
jag vet att han inte vill att jag lägger ut bilden.

trött och irreterad-

hej bloggen!

Solen skiner och jag är på jätte dåligt humör.För det första så har jag haft jätte svårt att sova under hela natten. Jag har vaknat stup i ett, och sånt är verkligen irreterande när man är så trött som jag var igår. För det andra så var det enda dagen i veckan som jag inte skulle behöva ställa klockan för att gå upp. Så jag tänkte, fyfan vad skönt att jag får sova ut nu när jag haft en sån jobbig natt. Men 08:45 ringer min käre far och utbrister sig :"nej men oj, sover du?" Sen när har jag gått upp 9 när jag har varit ledig? ALDRIG. Och vet ni vad han ville? Jo att jag skulle fylla en petflaska med vatten och ställa den i frysen så dom kan ha den som kylklamp när dom åker ut med husvagnen i eftermiddag.Var han tvungen att ringa klockan 9 för att säga det? Jo men det är min pappa det. Så nu kan jag inte somna om heller. Jag får väl lägga mig ute i solen och sola när det är så fint väder ute. Rigge kankse kommer hit och umgås idag också. Och ikväll blir det nog Katrineholm.. Parteeeeey! Kankse kan träffa emelie en stund då också, beroende på vad hon ska göra. NU får det räcka för mig. hej på er.

/mrs. fannie

främmande-

hej alla läsare!

Jag har nyss ätit pizza här hemma och ni kan inte ana hur gott det var. Jag var verkligen jätte hungrig  och pizzan satt verkligen bra. beachbody 2008 vad fan är det? det är ju ändå ingen sommar ute. haha. Folket som ska fira brorsan kommer vid 18:00 så det är väl dags att börja göra sig i ordning kankse. skriver senare.

/mrs. fannie

sola + städa-

hej bloggen!

Jag vill börja med att gratulera min bror Fredrik som fyller 26 år idag, så GRATTIS BROR! Vi ska fira honom här hemma för vi har större plats och de ska ju flytta så de har börjat packa lite, och har där med lite rörigt hemma. Jag satt nyss ute på baksidan och pratade lite med Linnea och Erika, trevligt trelvigt. Jag ska väl snart börja ta tag i att städa mitt rum. Jag har lovat mamma det. Igår lade jag bara in tvätten, så idag ska jag plocka undan samt damsuga och damma.

Men innan det så tror jag att jag ska sätta mig ute på baksidan ett tag. Jag får väl passa på medan det är solsken ute. Jag har läst på smhi att vädret inte kommer bli så bra som önskat nu i juli, men hur mycket ska man tro på egenltigen? Det bli ju nästan alltid motsatsen av vad dem har sagt ändå så jag tar inte det sp seriöst.

/mrs. fannie

TURKIET-

Jag sitter och kollar på fotbollen nu. Det står 1 - 1 just nu men det är tillfälligt avbrott. Det är ju som att sitta och lyssna på Rado. Och just nu när dte är som mest spännande. Jag blir så arg, men det har tydligen ingenting med tv4 att göra.
NUUU så kom bilden tillbaka... det var verkligen på tiden.

Jag sitter och kollar på sista minuten resor sammtidigt, och jag hittar jätte bra resor till ett jätte bra pris. Så är det någon som är sugen på att åka på en sista minuten tillsammans med mig så let me know. Jag hitta tillexempel en resa till Kreta i 1 vecka föör 1998 kronor, men då skulle jag ju ioförsej ha åkt i morgon och det kankse inte är så bra. Men sen pratade jag med Amanda och hon och hennes kompis Erica ska åka på sportlovet, och dessutom ta en sista minuten. Hon sa också att jag kunde åka med dom om jag ville, så det kankse jag gör. Det skulle vara otroligt roligt.

Åter till fotbollen, jag blir så otroligt trött på den där scweinstein i Tyskland. fyfan skjut honom TACK!
Nu är det endast några minuter kvar och det kommer förmodligen bli förlängning. Man kan ju hoppas att kära Turkiet för en repris från förra matchen, då de tröck in 3 mål på 10 minuter. det är så det ska se ut.. COK IYI.


Turkiet - Tyskland

Fotboll nu. Turkiet - Tyskland.
Vilka tror ni vinner?

Jag själv hoppas att Turkiet vinner eftersom Turkiet har en speciell plats i mitt hjärta.
Det är nästan att jag ska sätta på mig min turkiet match tröja från 2005.

KOM IGEN NU TURKIET!

Yaşasin TÜRKEI


så mycket att göra, så lite pengar-

hej bloggen!

Jag sitter här och har inte så himla mycket för mig. Jag sitter och försöker ränka på hur det ska gå ihop sig i sommar. Jag har inget jobb, och jag har jätte dåligt med pengar och många utgifter. Hur ska det gå? Jag kommer inte att överleva denna sommar. Ioförsej så får vi ju stidiebidraget på måndag, så då har jag 1050 kronor mer på kontot, men jag får väl vara otroligt sparsam. Jag lovar att jag kommer klara det, haha. Men det finns så mycket jag vill göra, och så lite pengar.

I helgen ska mamma och pappa åka ut med husvagnen igen, men till söderköping denna gång. Antingen så är jag ensam hemma eller så följer jag med dom. Det beror lite på hur vädret kommer vara här hemma och hur det kommer vara där nere. Är det fint där men dåligt här så åker jag dit, och tvärt om.

Nu ska jag gå och plocka undan lite i mitt rum innan min kära mor blir ännu argare på mig.
hej på er.

/mrs. fannie

ny bloggdesign-

Tack Emelie Talvis för den nya fina bloggdesignen som du gjort åt mig.
Jag är jätte nöjd och det känns verkligen som en Fannieblogg. TACK<3
Vad tycker ni? är den fin?

Jag funderar på om jag ska ta och städa mitt rum lite.
Vi får främmande i morgon då min bror ska ha sitt fördelsedagsfirande
här eftersom de ska flytta nu i juli, och vi har bättre med plats här hemma.
Hoppas att det är fint väder så man kan sitta ute då.

Over and Out

/ mrs. fannie

hemma igen-

hej bloggen!

Jag och Silvia har nu varit på hälsofix och hon  har fått sina
ögonbryn plockade. Och det blev riktigt fint. Hon passade i den
formen som hon fått och i tjockleken också.
Jag hade fel om priset, set kostarde 90:-.
Det var ännu billigare än vad jag trodde.
Hon är fullbokad nu hela sommaren, så jag får väl boka så jag får
tills skolan börjar.. Det kan jag behöva.

/mrs. fannie

möta silvia-

hej hej!

Jag har precis ätit lite nudlar till fruckost.
okej, det kanks inte är så normalt men vad vet jag. det är gott.
jag ska strax gå upp och föna håret lite fort, så jag kan åka upp och
möta Silvia på stan sen då hon ska plocka öhonbrynen som jag skrev
i förra inlägget.

skriver mer sen.

/mrs. fannie

bloggdesign-

Jag tänkte ännu en gång tipsa om min nära vän Emelie!
Hon designar bloggar för endast 50 kronor.
Det enda ni behöver göra är att gå in på hennes blogg,
skriva en kommentar om att ni vill ha en bloggdesign...
Hon addar er på msn, och hon fixar en bloggdesign precis
som ni önskar. fiffit va?

TVEKA INTE!

Klockan är nu 23:09.. Sitter och pratar med mina kära vänner
på msn, vilket är väldans trevligt..

I morgon ska jag möta silvia strax innan 12:00, för jag ska följa med
henne tillhälsofix här i flen där hon ska få ögonbrunen plockade.
Hon har sparat nu ett bra tag för att få dom så tjocka som möjligt.
Nu ska hon på hälsofix plocka formen så hon sedan kan hålla det.

Det kostar 99:- tror jag det var. Hur bra pris är inte det?
Jag lär väl skriva i morgon om hur det blev. Om det blev bra så ska
jag också spara mina, och få dom nopprade.


en ny bild från dagen-

hej bloggen!

Jag börjar bli väldigt trött nu faktiskt, men än ska jag inte gå och sova.
Jag fick däremot en bild av dagens fotografering av Emelie.
Jag kan ju lägga upp den, för er som vill se.



Oj vad konstig den vart i bloggen! jaja, men där har ni den iallafall.

/mrs. fannie

allsång på skansen-

hej bloggen!

klockan är 20:04, och allsång på skansen har nyss börjat.
Jag får se om man åker upp nåt i sommar, eftersom det inte
blev något förra sommaren, hehe.
Jag tycker det är sån sommarstämmning med det där programmet.
GE OSS SOMMARVÄDER!


Emelie Talvis-

hej bloggen!

Jag sitter i mitt vardagsrum igen då alltså, och ska väl snart
byta om, men det lär bli leggins och nån stor tröja bara.
Jag ska ju bara cykla ner till stationen och möta Emelie.

Vi ska fota idag, och Silvia kommer förmodligen hit och gör
oss sällskap. Jag lägger in bilderna senare när jag fått dem
utav Emelie.

Mer får jag skriva sen. hej på er.

/mrs. fannie

köpa eller vänta?-

hej bloggen!

Jag sitter och kollar runt lite på internet och jag ska nog
införskaffa mig ett par gladiator sandaler som jag har spanat
länge efter. Nu hitta jag ett fint par på ellos faktiskt.



vad tror ni om dessa? Jag tror dom skulle sitta skit snyggt men jag vet
inte riktigt ännu. De kistar ju endast 299 kronor så, det kan mycket väl
bli dessa skor. Men jag ska nog åka med Silvia och Anna till Eskilstuna
på fredag, trots allt. Jag kan ju finna ett riktigt kap där och beställer jag
dessa så kommer jag ångra mig, fall jag nu hittar några andra.
Jag får ta en liten funderare. hej på er.

/mrs. fannie


en dag med Silvia-

Hej bloggen!

Sitter här med Silvia.
Jag mötte henne och gustaf förut, så tog vi en
kycklingsallad på snabbt och gott.
Efter det så drog vi och hämtade Silvias cyckel hos anna
sen begav vi oss hem till dom och softade lite.

Efter ett tag gjorde vi gustaf sällskap till tandläkaren sen
följde dom med mig hem. Gustaf skulle laga mat hemma så
han cyklade hem med Silvia stannade kvar.

I morgon kommer Emelie och umgås med mig och Silvia.
mysmys.

/mrs. fannie

sista minuten?-

hej bloggen!

Som vanligt så sitter jag här i vardagsrummet och har
ingenting speciellt för mig. Sitter och kollar runt lite på
olika sidor. Jag ska också sätta mig och kolla på sista-
minuten resa, eftersom det inte blir något turkiet i år.
Jag ska bara se vad dom ligger på ungefärr.
Kankse tar någon i augusti eller så.
någon som vill åka med?

förövrigt så känns det som om allt skiter sig just nu,
men jag har ju mina svackor ibland!

hej på er

/mrs. fannie

veckan-

hej bloggen!

Jag antar att ni vill veta hur min tid innan midsommar
och på midsommar har varit? jag tänkte berätta lite vad vi gjorde.

Jag och Patricia åkte alltså redan i Tisdags, och det var hyffsat väder.
Under de dagarna vi var där så var vi mest ute på ekön, som ligger
i närheten av patricias stuga. Klippor med utsikt över skärgården.
VI åt glass på fyrutten också, med godatse smaken "chokladboll".

VI levde på makaroner och gärddsås alla dagar utom en då vi åt
färskpotatis och gräddfil.

På torsdagen kom Anna och Bella, chillade osv.
På fredagen som också var midsommarafton så kom Alexandra dit.
På kvällen var vi hos Eyoel och hans familj och åt midsommar mat och
dansade runt stången samt klädde den innan.
Allt var perfekt tills kvällen kom då det uppstod lite bravader.
JAg kirrade så mamma & pappa skulle komma o hämta mig i Norrköping
dagen efter.

10:55 tog jag anna och bella bussen från gryt till norrköping.
Där väntade mamma och Pappa. Jag sa hejdå till bella och anna som
skjulle fortsätta till Flen med tåget.
Jag mamma och Pappa tog in på första bästa mc donnalds i norrköping,
sen åkte vi till oxölesund där dom och min bror + familj och deras släkt
osv firade midsommmar.. där tillbringade jag min natt mellan lör - sön.
Idag kom jag hem och det ska bli riktigt skönt att få sova i sin egen säng inatt.

Bilder får komma sen. Nu ska jag gå och lägga mig. hej på er.

/mrs. fannie

mattias ehn

uppdatering-

hej bloggen!

jag är hemma nu.
Det var kul till en början, men på midsommar blev det
kaos. Jag åkte hem en dag tidigare.
Dels hade jag sån otrolig hemlängtan.
Jag anna o bella tog bussen till norrköping, och där
skulle dom ta tåget till flen. Mamma o Pappa kom och hämtade
mig där och vi åkte till jogersö där alla var på midsommarfirande.
Jag sov där en natt, och nu är jag hemma..
bilder kommer sen..
ska möta patricia nu.

berättar mer sen när jag har mer tid.. hejdå.

/mrs fanie..

mattias ehn

Gryts skärgård-

hej bloggen!

Den är Tisdag, och jag är uppe 07:55.
Jag ska hinna göra en massa stuf idag.
Jag och Patricia åker nämligen till Gryt idag, och de
andra kommer efter på Torsdag.
Det ska bli riktigt trevligt att fira midsommar där.
Comviq mobilen finns med, men inte den andra eftersom
jag har lyckats att låsa den för att jag inte kokm ihåg pin-koden.
Vafan, jag har den ju aldrig avstängd så inte lätt att komma ihåg.

Som sagt så åker jag idag, men jag tror att jag hinner skriva några
rader innan jag drar iväg. Jag ahr lagt fram kläder som jag ska ha med
mig, skrivit en "att göra lista" som ska vara uppfylld innan jag åker.
Jag ska också hoppa in i duschen, raka benen osv.
Patricia kommer hit strax efter 9 någon gång.
Då ska hon få dubbelkolla min väska, sen ska vi gå upp o köpa
typ nudlar, pasta osv för det lär vi ju leva på denna vecka.
Sen drar vi iväg.

Resan:

Tåg från Flen till Norrköping.
Buss från Norrköping till Valdermarsvik.
Buss från Valdermarsvik till Gryt.

Jag ser framimot denna semester över midsommar. fyfan vad skönt!
Men det är bara att laga ett sms eller ringa NÄR NI VILL!

/mrs. fannie

Mattias Ehn



NU DRAR VI PATRICIA <3

TÄVLING-




Skulle vilja tipsa om en tävling som jag är med i.
- Gå in på den HÄR länken.

Där länkar hon till en sida där du får välja vilken väska du än vill ha.
Skriv namnet på väskan i en kommentar på hennes blogg, och
vinnaren utses genom lottning. Lycka till (:


en dag med patricia-

hej bloggen!

Patricia kom hit på förmiddagen. Hon hade varit på
hälsofix och fått ansiktsbehandling, och hon såg jätte
fräsch ut efter bara en gång. Det kankse är något för mig.
Hon kom iallafall hit, sen drack vi te.
Efter ett tag drog vi upp till thims för hon skulle plugga lite
och jag satt där som sällskap. Sen åkte jag med min bror
till mammas jobb och hälsade på, sen hem till honom.

Fick skjuts hit sen för han o theo skulle äta här.
Så det är vad jag sysslar med just nu.
Jag är as sugen på godis, men det regnar ute så jag är inte
så sugen på att dra upp o köpa. får lösa det på annat sätt.

/mrs. fannie


patricia 31 maj

jag 31 maj

med patricia-

hej bloggen!

jag har dushcat och ätit en macka nu på morgonen.
Jag är fortfarande hes.
Patricia kommer hit vilken minut som helst.
Vi ska prata om Gryt, om jag nu får åka pga min hals.

skriver lite mer senare. hej på er.

/ mrs. fannie

"han hörde ju för fan inte ett ljud av vad jag sa"-

hej bloggen!

Jag låg i sängen och kollade på En prinsessas dagbok 2
förut.. Det var skönt att ta igen sig lite.
Mattias ringde också, men dessvärre kunde jag inte prata med
honom.. han hörde ju för fan inte ett ljud av vad jag sa så
vi kom överäns om att jag ska hålla klaffen i morgon, och så
ska han ringa mig vid fyra när han slutar jobba.

Jag ska snart gå och sova tror jag .... det låter väldigt
lockande.. jag ska ta mig en slurk hostmedicin också.

Ja så ligger det till... ha det så bra...

/mrs. fannie

mattias ehn

lite allmänt-

tjeeeeeenare!

Jag sitter hemma och gör inte så mycket just för tillfället.
Pratade med Mattias på msn för en stund sen.
Jag drog och åt Pizza med Linnea förut, och där mötte
vi Anna och Bella som också skulle äta.
Jag har tappat min röst HELT, så hur mycket jag än tar i
så låter det ändå bara som att jag viskar.

Jag måste prata med Patricia och kolla hur vi ska göra.
Om vi ska åka till Gryt i morgon redan eller om vi väntar tills
tisdag eller onsdag. Men jag vet inte hur det blir
för min hals och allt det där. Är det verkligen så bra att åka dit då?
Jaa jag måste dit. Vem dissar en vecka i skärgården?  INTE JAG.

Jag funderar på att gå upp o ta lite polly, och lägga mig i soffan
och kollapå film- Det regnar til och från ute så.
Jag kankse borde städa mitt rum också.
Jag måste dessutom lägga in all tvätt så jag har kläder tills gryt.

/mrs. fannie

Mattias Ehn, så bäst!


bröllop och jäkelskap-

hej bloggen!

USCH jag är så arg. Min hals är heeelt cp.
Idag kan jag knappt prata och nu har det gått
upp till högra örat så jag hör typ ingenting.
Men det hindrar inte mig från öltältet ikväll.

Iallafall, klockan 15:00 ska vi vara i mellösa kyrka
BRÖLLOP. Min farbror och hans blivande fru
som han nu varit tillsammans med i hela mitt liv,
ska äntligen gifta sig.
Efter det blir det tillställning, då patricia och hilda
också ska servera, hoppas det går bra tjejer.

Jag blir nog inte så långvarig, eftersom jag och tjejerna
ska åka in till flen sen på "festiflen".
Blir att byta om där oså. Jag tror hilda har bilen
så vi åker nog med henne. Bilder kommer sen..

/mrs. fannie

mattias, cok tatlisin :)

lilla festiflen--

hej bloggen!

idag är de "lilla festiflen".
Jag får se om jag kilar ner en stund senare.
Kankse kolla med bror om dom ska ner så kankse
jag kan göra sällskap med dom?

Jag ska iallafall hoppa in i duschen nu. puss på er..

/mrs. fannie

kvällsinlägg-

Heeeeeeeeeej bloggen!

Sitter här i min ensamhet och hostar gärnet. fyfaaaan.
Tog ett bad förut, och gjorde ansiktsmask. Fan vad skönt det var.
Jag färgade håret förut också.. utväxten är borta och det blev
inte orange, förutom lite i underhåret kankse. Jag har faktiskt
inte kollat så noga men Anna sa att det såg bra ut.
Jag kommer nog att tvätta med silvershampo 1-3 gånger ungefär.
Iallafall i hårbottnen.

I morgon MÅSTE jag köpa halstabletter innan jag håller på att dö.
Nej, nu ska jag kolla klart sen dra mig mot sängen. hej på er.

/mrs. fannie

mattias

skumbad & ansiktsmask-

hej bloggen!

Anna har åkt hem, hon skulle på sån där övningskörnings kurs.
Innan hon åkte så färgade hon håret på mig, eller aa utväxten.
Det blev inte gult, kankse en aning i underhåret men det syns
ändå inte eftersom jag ändå aldrig har uppsatt hår mer än hemma
ellerpå kvällarna.

Jag funderar på att ta ett varmt bad, med skumm.
Och göra ansiktsmask. Jag har ju sjukt ont i halsen också.
Måste bli frisk till helgen då det är "festiflen" och på måndag åker
jag ju till gryt. hej på er.

/mrs. fannie


None

Jennifer 18 år + färga håret-

hej bloggen!

Igår åkte vi hem till Jennifer i Stjärnhov och firade hennes
18års dag. Vi åt kyckling sallad och till efterrätt jordgubbar
och glass. Jätte mysigt. Tack Jennifer.
Efter ett tag drog jag Sandra Anna och Mohammed till bussen.

Anna sov här. Jag har sjukt ont i halsen och det låter helt
cp när jag pratar med det ska nog gå bra.
Färga håret idag hoppas jag. Anna ska hjälpa mig att lägga i
färgen...

I morgon och på Lördag är det festiflen.
För er som inte vet vad det är så är det som en liten mini festival
och de kommer lite artisiter. I år kommer E-type som är den stora
i år, och sen hon med den där apan som vann talang 2007.

Jag och Patricia kanske åker till Gryt redan på måndag, sen kommer
Anna och Bella på Torsdagen. Det kommer bli mys att
fira midsommar där.... Jag är taggad som fean! <3

/mrs. fannie

mattias

update-

Nu är det dags att göra mig i ordning inför Jennifers 18års tillställning.
Kankse ska springa in på Ica och köpa nån 3,5a på Ica?
Jaa det visar sig. Bussen går 16:44, och jag åker hem med 20:42 bussen
för jag vill inte sova kvar när jag inte är riktigt frisk, och jag har inte pengar
att betala bensinpengar till den som eventuellt skulle skjutsa hem.

Slänger in en bild på mig och några brudar när vi var i Göteborg.

Sandra, Camilla, Bella, Jennifer, Anna P, Jag (fannie) & Silvia


sjuk?-

hej bloggen!

Igår så kände jag mig halvgrasslig.
Hostade och var jätte hängig.
Så jag satt hemma och kollade på fotbollen, Sverige - Grekland.
Det blev 2 - 0 till SVERIGE om någon har missat det.

Idag mår jag desto mindre bra. Jag är tjock i halsen men jag tror inte
att jag har så mycket feber. Jga tog förut och då hade jag 37,9.
Men jag mår bättre nu så jag ska hem till Jennifer iallafall.
Jag ringde henne förut och fråga vad hon tyckte och hon tyckte att
jag skulle komma dit. För hon fyller 18 år idag, GRATTIS <3

Nu ska jag upp och äta nåt, så kanske jag mår bättre sen.

/mrs. fannie

sommarlov-

hej bloggen!

Vi hade skolavslutning idag, och det var skit väder.
Anna sov här inatt, och det blev ganska sent igår också.
I morgon kan jag verkligen få sova ut.

När mamma & Pappa kommer hem så ska vi åka till Eskilstuna
och köpa skor. Jag kankse hittar något annat också.

Nu ska jag lägga mig och sova en stund. hej på er

/ mrs. fannie

SÖÖTNOS

Orrö & Katrineholm-

hej bloggen!

VI har varit på Orrö idag. Haft tipspromenad och spelat
vollyboll, men jag är verkligen sääämst på det..
Jag vet det, men ändå så ger jag migpå det och gör bort
mig totalt. hahaha.

Anna skrev på msn förut och fråga om jag ville följa med till
Katrineholm, för hon ska hämta sin mobil som varit på lagning.
Sen ska vi gå runt på stan lite också. Kanske träffa min
efterlängtade Emelie? <3

Ett stort grattis till Rigge som fyller 18 år idag, som också har
uppskrivning idag. Jag håller tummarna för att du ska klara det.

Nu ska jag sminka mig lite fort, sen ska jag dra iväg.

/mrs. fannie

Tömma skåp och Orrö-

hej bloggen!

Jag är riktigt trött idag. jag sov ju inte så mycket på
tallin resan, och jag somnade vid 01:15 inatt, och
det känns verkligen. Kroppen är helt seg och mina
ögon är tunga like hell.

När jag vaknade i morse så såg jag ett sms från min
lärare, Mia. Där stod det att idag ska vi tömma och städa
skåpen, och efter det ska vi dra ut till orrö och chilla.
Dö skönt.

I morgon är det skolavslutning.

/ mrs. fannie

bäääästa någonsin

Tallin-

hej bloggen!

Ja, jag kan väl berätta lite om kryssningen.
Båtengick 18:00, och under tiden vi väntade på att gå
och äta på buffén så duschade vi och gjorde oss i ordning.
Vi hade sista sittningen, och maten var helt okej.
Sen började festandet.
Eftersom vi skulle gå inne i Tallin hela lördagen så ville
jag ta det lite lugnt, och var ju sjukt jävla trött så vid halv 3
gick vi och la oss.

Inne i tallin så åt vi på mc donnalds och kollade runt lite i
affärer, samt gamla stan och det var helmysigt.
Vi satte oss vid ett fik för att ta något att dricka.
Sen begav vi oss till båten igen.

På båten så gick vi och åt vid "fast food" som det hette eftersom
vi inte bokade någon buffé ¨på hemvägen.
efter det gick vi och gjorde oss i ordning.
Dagen innan hade jag camilla och Linda köpt en platta cider
som vi skulle dela på. Den fick vi väldigt mycket nytta av på Lördagen.

Vi dansade loss & hade riktigt kul.
Mötte en riktigt fin och trevlig prick på båten också, Mattias :)
Riktigt trevlig grabb.

Vid 05:00 stängde discot och då skildes vi åt och Camilla o jag gick
till hytten o sov. 08:00 gick vi upp o duschade sen åkte vi hem.


hemkommen-

hej bloggen!

Jag är hemkommen från Tallin nu.
Och det var så sjukt jävla roligt så ni anar inte.
Camilla gjorde hål i naveln, vi söp som fan. Vi träffade
trevligt folk.. vi gjorde allt. då menar jag verkligen ALLT ;)

Denna resa var lätt den bästa. Kan slänga in någon bild sen.
hej på er

/mrs. fannie

sööööööööötnos

Stockholm - Tallin - Stockholm


















Sveriges Nationaldag idag.

Klockan är 09:51. jag vaknade vid 07:00 först av att jag hade ett
fruktansvärt sendrag i svanken. Hur sjukt låter inte det?
Men när mamma hade maserat lite så gick det över och jag gick o
la mig o sov igen. Vid 11:30 kommer Fredrik & Linda hit, och då
har dom hämtat upp Camilla vid bussen också.
Då ska vi käka lite lunch, sen åka till stockholm för att gå på båten.
Det lär ju bli ett förfestande i bilen upp skulle jag tro.

Jag hoppas det bli en bra kryssning till Tallin.
Vi kommer hem på Söndag. Båda mobilerna är med, men våga
för fan inte ringa om jag inte skriver ett sms att ni kan ringa, för
då kostar det skjortan för mig.

NU JÄÄÄÄVLAR CAMILLA :D

/ mrs. fannie

Kolmården-

hej bloggen!

VI har som sagt varit på Kolmården idag.
Det var fint där. Vi fick uppfigter att göra, vilket
var fem-kampen men typ inga gjorde den förutom
en grupp som vann överlägset. Men priset var inge vidare.

Vi paddlade i typ 20 minuter, och hade vattenkrig ute på
sjön. Resten av tiden så solade vi uppe på ett berg.
Riktigt skönt. Jag blev lite sugen på att bada, men
det räckte att doppa fötterna.

Jag har suttit ute i solen i kankse 40 minuter nu när jag
kommit hem. Jag antar att jag kankse ska börja packa
så jag kan sysselsätta mig med något annat på kvällskvisten.

/ mrs. fannie

Kolmården-

Hej bloggen!

Det bär av till Kolmården idag med några få
programm från skolan. Kankse dom bästa till och med?
Där ska vi iallafall chilla, ha femkamp, paddla, klätta.
Ja, ha kul helt enkelt.

I morgon bär det av. Stockholm - Tallin - Stockholm.
Så när jag kommer hem ska jag packa ner det mesta
som jag inte behöver på morgonen.
Jag återkommer på Söndagen, så då blir det bloggande.
Men jag ska försöka att skriva några rader innnan jag åker.

/ mrs. fannie

Onsdag eftermiddag-

hej bloggen!

Jag sitter nu hemma framför tv:n.
Pappa sitter och skrattar för något program.
Jag funderar på att ta ett bad ikväll, göra ansiktsmask idag
och i morgon, innan kryssningen.

I morgon har vi friluftsdag med HP BF EC SMTE klasserna.
Vi ska åka till kolmården (inte djurparken) och där ska vi
fiska sola paddla klättra osv.
Det kan bli nice, ha på sig bikinin hela dagen så man får lite mer färg.
Det ska tydligen vara någon femkamp också.

Ja, det var väl allt tror jag..

/ mrs. fannie

None

onsdag-

hej bloggen!

Onsdag, och solen skiner som den har gjort nu
i snart två veckor, och jag gillar det som faaaaaan.
Tiden går fort nu. På tisdag är det skolavslutning.
Och nupå fredag åker vi på kryssning, äntligen.

Anna sov hos mig inatt, och jag vaknade två gånger
av att hon pratade i sömnen. haha hon är för söt hon.

Mentorstid och idrott kvar, sen -over.

/ mrs. fannie

veckans att göra:

hej bloggen!

Veckans to do:

Måndag - skolan. Efter det ska jag åka tills kavsta flygplats
och växla pengar på forex.

Tisdag - Skolan, sen följa med Camilla när hon ska klippa sig.

Onsdag - Skolan

Torsdag - Åka till Kolmorden på friluftsdag med skolan.

Fredag - Kryssning med masmma pappa camilla bror och linda
till Tallin

Lördag - kyrssning

Söndag - kryssning

för övrigt så sitter jag i skolan nu. Det är ganska chill faktiskt.
På christers lektion så fikade vi ute i skolparken.
Jag vet inte om jag har samhällskunskap sen, för jag är
klar med mitt arbete. Inskickat och klart.

/ mrs. fannie

studentfest + amazon-

hej bloggen!

Igår tog flens 3or studenten.Vi gick dit för att se på
utspringet. Efter det så chillade vi lite.
Jag och Patricia gick hem till mig och gjorde oss i ordning
osv, tills vi skulle dra till Hälleforsnäs. Där hölls en avskedsfest
för natta som flyttar till Stockholm idag. Det var en överraskning så
det var därför jag inte nämde det i det förra inlägget.
Där var vi i kankse 2 timmar.

Efter det drog jag Patricia Bella och Mohammed till Flen
för att gå på Amazon. Det var sjukt mycket folk där, och
det var faktiskt roligt.

Bella sov här, och vi har legat ute och solat hela dagen.
Hon har dragit nu, så jag tog en paus framför datorn då
det är riktigt hett ute. Men jag ska gå ut och lägga mig nu igen.

/ mrs. fannie