my day-

hallå bloggen!

Dejan sov här inatt, och när han hade dragit så ringde min bror mig och frågade om jag ville gå med honom och theo upp på stan och fika. mamma och mormor gjorde oss också sällskap. Sen gick jag och min bror mot lindas jobb för att lämna ett papper, sen skildes vi åt och jag bar mig hem mot Anna då jag skulle hjälpa henne att färga håret. hoppas du blev nöjd gumman. Efter att vi gjort det tog vi oss varsin pizza på sultan, och det var verkligen vad vi behövde. Efter det mötte jag upp dejan och så drog vi upp till honom där nemanja gizem och ernad var. vi kollade på film och spelade tvspel, jätte mysigt. Jag och Ernad gjorde sällskap upp på flen sen sildes vi åt. Nu sitter jag hemma och kollar på tv, idol med andra ord.

I morgon ska jag jobba. money money money. det är kul, för jag har otroligt sköna arbetspolare. ta åt er, ni vet vilka ni är. Dejan kankse kollar in i morgon så det kan bli mys. jag ska även se om jag hittar något fint som jag lägga undan. Min kofta iallafall, eftersom jag glömde min i norrköping när vi var där och partade.

NU ska jag kolla klart på idol sen se nåt avsnitt från andra avenyn hade jag tänk. Efter det ska jag sova.

/miss. fannie

dejan polovina

hemma från tallin-

hej bloggen!

Ja, nu har man tid att blogga igen helt plötsligt. Jag har ju varit på kryssning till Tallin med brudarna. Jag, Annao, Annap, Jennifer, Camilla. Tove, Veronica och Karina. Det har varit riktigt roligt. GRYMT! "ni måste vara tysta (med finsk dialekt), vill du ha straff?" "Va? jag vill inte ha nån jävla giraff" hahaha.

Dejan har sovit hos mig dessa två nätter som varit efter kryssningen och det var riktigt bra. När jag kom hem fårn kryssningen så la jag mej vid 16.00 och kom vaknade 10.00 eller 11.00 dagen efter. Jag var så slutkörd. Men nu är man utvilad igen, och i morgon är det time för hard work work.

Nej om man ska gå upp och äta något nu kankse. Hej på er.

/miss. fannie

Eskilstuna med Silvia-

hej bloggen!

Jag fick en impulsgrej i skolan, när jag fått min lön. SÅ jag skickade iväg ett sms till Silvia och frågade om hon ville följa med mig till Eskilstuna och det ville hon. Jag kom hem med ett par chinos, två tröjor, en tshirt, två trosr och lite smink.. lite mer, jag håller inte reda på allt. Vi åt också på subway, gott. nu sitter jag i min säng uppbänkat med cola chips och godis, tillsammans med dejan och silvia. mys. nu ska vi kolla på idol. byeeee!

/miss. fannie

pengarna rullar in som dom ska, det går bra nu-

Hej bloggen!

Gud vad allt går bra nu. Igår fick jag ett samtal från banken och våra pengar för sponsringen av vårat UF företag är insatta, och inatt när jag inte kunde sova så ringde jag och kollade mitt konto genom telefonbanekn, och min lön sitter på kontot. TACK SUS-KOPPLINGEN! när man är SUS-kopplad så kan man bara skirva in sitt personnummer och då finns kontot med, och då behöver msn inte få lappen på posten och gå in på banken och lösa ut dom. Så nu är jag rik, alldeles lagom till kryssningen på måndag. OCh dagen efter att vi kommer hem så får jag mer pengar på kontot, nämligen studiebidraget. Jag ska försöka att komma iväg till eskisltuna eller något i helgen så jag kan inhandla lite stuf, samt lite kläder.. kankse något till kryssningen? JA JA  JA :D Im happy.

Ska göra mig i ordning för skolan nu.. see you!

/fannie

förlåt-

Hej bloggen! Det märks att jag inte är så aktiv längre för mina läsare börjar tröttna att komma in på en blogg som inte är uppdaterad hela tiden. förlåt till er. Jag jobbar och står i, både på lager 157 och med skolarbete. I helgen är jag ledig, och på lördag fyller Anna år. På måndag drar vi på kryssning för att gratta henne. Det kommer bli så otroligt roligt. Jag längtar som fan. Måndag till Onsdag, =  två partynätter. Det var länge sen jag var ute och festade nu så det är jag värd.

/miss. fannie

för övrigt så är jag lycklig just nu.

Inte en aktiv bloggare-

hallå bloggen!

Det känns inte som att jag är så aktiv i min blogg längre, håller ni inte med? Jag skriver när jag har något att skriva om helt enkelt. Jag kan aldrig tänka mig att det är så himla kul för er att sitta och läsa på mitt babbel om ingenting. Iallafall så kom jag nyss hem. Har varit med min syster på hennes sons innebandyträning. haha små kluttar som springer runt, skit söta är dom. Ja vad mer då, på måndag åker vi på kryssning och jag längtar jätte mycket. Det ska bli så himla roligt så ni anar inte. Nu ska jag plugga, prov i morgon.

/miss. fannie

Utbytesstudent igen-

hej bloggen!

Kollade nyss min mail och jag hade fått ett från mia. Jag vet inte om jag har nämt det men jag har anmält mig själv till att vara värd för en bosnier igen. Och jag fick det. Jag och Anna Pärsdotter, och en kille sökes. så får vi åka ner dit i mars. Det kommer bli kul tror jag och denna gång kommer bosnierna bara i 4 dagar. 10 - 14 november tror jag det var. Vet ännu inte hur länge vi kommer vara nere. Men sist jag hade en hos mig så var hon i en vecka, så känns mycket bättre nu.
Nu ska jag pallra mig ner till cafeterian till Camilla och Bella så vi kan gå och äta. hej på er.

/miss. fannie

Lager 157-

hallå bloggen!

tog en tripp till hälleforsnäs och lager 157 förut med mamma och Ida. skulle köpa den där jackan från j.lindeberg som jag länge spanat in när jag har jobbat, men det fick bli en annan. inte för att den är snyggare men jag måste lbi lite hårdare på ekonomin faktiskt. Så det fick bli en svart jacka från WE istället. Mycket varmare dessutom, och helt okej faktiskt. 600 kostade den, och sen har jag ju 25% rabatt på den också eftersom jag jobbar där. 450:- totalt blev det, helt okej eller? den andra jackan får jag införskaffa mig när jag får lön kankse, det visare sig. å andra sidan så kommer det ju knappast bli varmare nu så det är väl som att slänga pengar i sjönn kankse, i dont know.
Ja, det får väl räcka för mig.

/miss. fannie

Webbdesign-

 hej bloggen!

Sitter nu och har webbdesign, kankse lite mindre kul. Hade nattsällskap inatt, mycket mysigt. Köpte mig en te nu på morgon kvisten innan lektionen också. 9.40 ska vi vara i volvosalen för att kolla på film med mia, hamlet ska vi se. Ja idag då, vad ska man göra? Efter skolan ska jag cykla hem till mig och dricka upp dejans cola och äta godiset som blev över från igår. haha goos. Jag ska väl fortsätta nu, hej på er.

/miss. fannie

dejan polovina

helgen-

Hej bloggen!

vad har ni gjort i helgen?

Ja, jag har umgåtts med lite folk innan dom drog ut på krogen, och jag gick och la mig och sov vid 22, detta var alltså i lördags. Jag kände inte för att gå ut eftersom jag var så otroligt trött och dessutom hade jag inga pengar. I söndags vaknade jag upp bredvid en gosboll, och vid 13.00 var det lunch hemma hos farmor. Jag var inte långvarig där, utan jag drog till min syrra och snacka av mig lite. Trecligt, vid ungefär 18.00 åkte vi o käkade pizza tillsammans, mys mys. Kollade på diesney channel och kollade på tatueringar. Vi båda två är sugna påatt göra en andra tatuering så det kankse får bli i januari eller så, det visar sig.

Ja, idag då? Dax för skola igen. Jag börjar 9.30 men gick upp vid 7 ändå. Har sovit ganska dåligt inatt. Vaknade vid 02.30 och var hur pigg som helst, men som tur var så var det bara att vända sig om i sängen och somna om. Ja, vi får väl höras efter skolan. Vi ska ha någe mobbingmöte i skolan idag också, guh va kul! ironi.

/miss. fannie


Lördag morgon -

hej bloggen!

Anna ligger inne i min säng och sover som en stock. Jag skulle också vilja det men jag har outhärdlig smärta i magen som gör att jag bara vill ta livet av mig. what's wrong with me? huuuh? Så nu sitter jag ute i vardagsrummet med laptopen i knät, och bloggar. Jag hade ett väldigt intressant samtal igår. Och det kändes faktiskt otroligt skönt att få prata ut om allting, efter 6 månader =/ visst var det sent, men bättre sent än aldrig. Och jag hoppas att vi kan förbli vänner. Att vi kan ge vår vänskap en chans, för det skulle jag tycka var roligt.

idag då, ja jag har tänkt att försöka träffa dejan. Sen vet jag inte vad som händer ikväll. Sitter smärtan i magen kvar så vet jag inte om jag är så sugen på att göra något. Jag tror även att jag har någon form av urinvägsinfektion, aj aj aj HURT! Ja jag ska väl kolla runt lite nu, så uppdaterar jag sen. Ha det så bra så länge.

/miss. fannie

en kväll med Anna och Silvia-

hallå bloggen!

Jag, Anna och Silvia drog hem till mig vid 7. Hade varit på Ica innan och handlat chips och godis. Sen har vi setat bänkade framför idol. Grattis till Yazmina som gick vidare ännu en gång. Silvia har precis dragit hem, och Anna ska sova här. det är gosigt att ha dig här igen. Ja, det är väl min kväll. Får se vad vi gör senare. nu ska vi väl typ måla naglarna eller nåt. haha..

/miss. fannie

dejan polovina

Prov = skit-

hallå hallå!

Jag har haft provet, och det gick skit verkligen. Jag har rast till 12.45. Så nu efter provet har jag setat och skrivit religionen samt lämnat in den. Jag tror att jag gör sällskap med Ida hem idag, eftersom hon har flyttat till brogetorp. Har inte heller träffat henne på länge så jag tror att vi har en del att prata om, hehe. Fredag idag och vad händer? drickandes kankse. Annars blir det utgång i morgon. Det var otroligt länge sen jag var ute och roade mig. Jag har jobbat och inte haft tid helt enkelt. inte pengar heller för den delen. Visserligen har jag inte det nu heller men det löser sig antar jag.

/miss. fannie

Fredag-

hej bloggen!

Vad gör ni?

Själv sitter jag i sängen och skriver dagens första inlägg. Jag ska strax sminka mig och platta håret. Jag hade mycket tid över nu på morgonen så jag tänkte skriva ett par rader. Men jag kommer säkert få skynda mig sen, för jag kommer med all säkerhet att sitta här för länge, efter bloggandet. Jag har prov nu på morgonen i Internationell Ekonomi, får se hur det går. Har väl inte lagt ner min själ i att plugga men läst har jag faktiskt gjort denna gång. Det är så svåårt. SÅ himla mycket att hålla reda på, men jag tror att när jag sitter där på provet så kommer det, från ingen stans. precis som det brukar göra. Nu ska jag sluta babbla.

/miss. fannie

katastrof-

hej bloggen!

Ja det har varit en intressant dag i skolan idag. Lite bråk i klassen och så, men nu har vi iallafall kommit fram till vad som grundade det hela och ja, vad ska man säga? sanningen är att jag tycker faktiskty synd om denna person. Det är inge fel att ha medkänslor för andra människor, men en person som egentligen har sig själv att skylla i detta fall, och försöker vända alla ansikten mot mig och dessutom inte kan stå för vad hon har sagt, och ljuger för oss alla rakt upp i ansiktet. det är rätt dålig stil, och sen springa därifrån när man schysst ber en att stanna kvar för att reda ut det hela, och också säger att man inte är arg om hon säger sanningen. känns lite skuldkänslor faktiskt.

Ja, efter skolan följde jag med dejan när han skulle äta och sen följde han med mig in på banken då jag förde över pengar för min studentmössa till mamma och pappa så de kan betala den. Jag fixade även internetbank så jag slipper gå upp till banken varje gång jag ska flytta över pengar och kolla saldo på min fond och mitt konto.

pluggat har jag gjort hela dagen också. jag ska snart sätta mig och läsa för jag har prov i morgon. dejan kommer hit snart, vet inte vad vi ska hitta på men. det visar sej. ha en bra dag-
 
/miss. fannie

9 oktober 2008<3


 


pluggmorgon-

hej bloggen!

Eivor är sjuk idag och henne har jag de två första lektionerna så det innebar att jag börjar 13.00. Men eftersom jag är med 2orna på deras rättskunskap så tänkte jag att eftersom jag ändå inte hade lektion i morse så kunde jag gå på den idag också, lika så camilla. Och från den lektionen slutade så har jag SETAT (skriver hur fan jag vill) här vid datorn och pluggat. Skrivit klart alla instuderingsuppgifter på transport och även skrivit ut alla på internationell ekonomi, men hjälp av camilla också, tack. Så nu är dom klara och det är bara att plugga på. Prov i morgon i internationell ekonomi.

awh du är bäst<3 9 oktober

skolan och plugg-

hej bloggen!

Jag har världens tråkigaste men skönaste dag idag. Hål typ hela tiden. Men det går åt att plugga på. Jag och Camilla har setat och gjort idrotts läxan och även planerat våran lektion som vi ska ha i morgon. Jag har bara någon punkt kvar på idrotts läxan men den ska jag göra såfort jag har skrivit klart här på bloggen. Efter rättskunskapen tänkte jag sätta mig och göra lite religion men jag har ju ingen bok så det kan bli lite svårt. Får försöka låna någons.

/miss. fannie

update-

hej bloggen!

Fick reda på provet i småföretagande B förut. fick ett klart G, och det kändes bra då jag inte hadepliggat mycket alls utan utgick mest på det jag hade i huvudet sen genomgångarna och instuderingsfrågorna. men snart är det daxför prov igen och jag ska försöka att pristera bättre på dem. huvudsaken för mig är ett G iallafall. Camilla och jag gick upp och köpte choklad och cola förut och det behövdeslite extra energi.

jag ska umgås med anna sen,och kanksesilvia men hon skulle kankse plugga. men anna och jag har nog en heldelatt prata om för vi har inte setts på länge och jag saknar det, jag saknar HENNE! <3 den bäääästa!

dålig uppdatering-

hej bloggen och förlåt för en jätte usel uppdatering. har jobbar hela helgen och ja, jag måste erkänna att det har blivit en hel del av det goda den senaste veckan. Sandra och Camilla sitter bredvid mig. fick nyss den fina kommentaren av camilla att det är en dålig uppdatering på min blogg, och sandra höll glatt med. haha sötnosar.

Ja, som sagt så har jag jobbat hela helgen. fick vara på jeans på lördagen och det är nog det roligaste man kan göra där. i går var jag på dam hela dagen, och var själv där för det mesta. fick massa personer att handla kläder, och det är så kul när man får lite respons från dom. "vad trevliga ni är här" "åh den här var fin, den köper jag". bland annat.

ny skolvecka är det nu också, och ungefär 2 veckor kvar tills vi åker på kryssning va? längtar. Nu får det vara bra för mig.

/miss. fannie

prov-

Hallå bloggen!

Sitter i skolan och pluggar till ett prov som jag ska ha klockan 13:00. Det är i småföretagande B. Jag har inte pluggat så jätte mycket men som vanligt så kan jag inte ta in saker när jag läser. Men när jag väl sätter mig vid provet så kommer det för att jag har hört det på lektionen men jag försöker ändå att läsa in lite. Tänkte bara blogga lite eftersom det var länge sen nu.

Såg även min älskade Emelie på TV igår då hon har och kollade på hennes vän yazmina, som även gick vidare ännu en gång... grattis till henne. och emelie, fan va snygg du var ;) tihi. <3