i just dont get it-

Hej bloggen!

Jag sitter hemma hos Dejan nu, men han ligger och sover i sin säng. Vi ska snart bege oss till stan för att äta pizza, hoppas jag. Sen ska vi ta en sväng förbi min mormor där även min mamma är, så hon får träffa dejan. Jag är fortfarande trött efter i onsdags, och jag måste även erkänna att jag har oerhört ont i fötterna efter mina pumps. En kväll är okej, men att sedan gå hem med dom på isbana, var en mardröm. Det tog mig och Camilla 40 minuter att gå från rondellen vid brogetorp, och hem till mig, som normalt tar 10 minuter på sin höjd. Men det var roligt, och helt klart värt det.

Nu ska jag väcka Dejan för jag börjar hungra ihjäl här.

/miss. fannie

Destination Norrköping-

hej bloggen!

Idag, nu efter skolan så ska jag ta tåget till Norrköping. Jag ska träffa min otroligt saknade Linn aka nicelone, som jag inte har träffat på otroligt länge, vi har träffats en kortis på 2 år. Vi ska käka kycklingkebab som vi brukade göra när vi var i Norrköping, och prata gamla minnen antar jag också att det blir. Efter det så så ska jag gå hem till eyoel och umgås lite. spela guitarr hero/fifa samt hämta min tröja som jag glömde på en fest för ett tag sen....

Igår var vi ute på partaj, på lotus i eskilstuna. Silvia fyllde nämligen 18 år och självklart skulle det firas. Det var grymt kul och jag hoppas att vi gör om det, väääldigt snart. Det var stört kul, så TACK till alla som var med och gjorde Silvias kväll minnesvärd, och även min.

/miss. fannie

Söndag-

hej bloggen!

Jag sitter hemma hos Dejan nu. Min syster ringde precis och hon kommer och hämtar mig om en stund, då ska vi dra och käka pizza. Hon ville prata om något också, så självklart. Camilla sov hos mig inatt, det var mysigt. Jag var hos Dejan först och sen gick jag till stationen för att möta henne där, och då gick vi till venezia och käkade pizza, sen hyrde vi film och köpt chips och dipp. myyyyyyyys, tack för den kvällen camilla <3.

I morgon är det dax för skolan igen, och nu har vi ingen gymnasiemässa att jobba med så nu blir det som det brukar vara igen. Min uppdatering av bloggen är ju inte på topp, men jag hoppas att de som fortfarande läser min blogg stannar kvar, så ska jag försöka att bättre mig. Jag minns i början, då skrev hela tiden, även om jag inte hade något att skriva, haha.
Men det kommer nog inte komma tillbaka, sorry.

/miss. fannie

Dejan Polovina, du betyder mycket. <3

fakta

Namn: Fannie Blomberg
Hemstad: Flen
Ögonfärg: Blå-grå
Hårfärg: Blond
Stjärntecken: Oxe
Skostorlek: normalt 40
Längd: 175cm
Är dina föräldrar skilda? Nej
Skor i dag: svarta stövlar från skopunkten
Mål för året: jobba och plugga hårt
Det första du tänker på när du vaknar: en stund till?
Tatueringar: ja, en fjäril vid troskanten
Vad vill du bli när du blir gammal? frisk pensionär
Drömjobbet: oj, sångerska kankse.
Glass: Twister for life
Godis: choklad
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar


Senast du...
Skrattade? idag hos min bror
Grät? hmm, igår
Drog ett skämt? i morse

Just nu...
Vad ser man utanför ditt fönster? snö
Lyssnar du på musik nu? ja
Vad har du på dig? svarta leggins, vit oversize tshirt och en svart lång kofta

Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol? ja
Rökt? ja
Shoppat? ja
Motionerat? nej, om inte idrotten räknas
Pussats med någon? absolut

Tre Ess UF


läs hela artikeln på ---> http://www.ekuriren.se/link.php?id=762658

HJÄLP-

Hjälp min vän Yannick Mwemba att få stanna kvar i Sverige. Bli medlem här.

Ni kan läsa om hans situation här ----->http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=2441883

och här---->http://www.ekuriren.se/link.php?id=761579

nu har hon åkt-

hej bloggen!

05.00 kom pappa ner och väckte mig för då skulle han till jobbet och jag skulle väcka alma då, för 05.15 skulle vi va utanför hos mladen, då de skulle åka till arlanda. Nu är hon borta, och jag sitter här och ska snart gå till skolan. JObba i helgen ska jag göra också, mindre kul när man är så här trött, men pengar är pengar.

Ja, det fick bli en kort update här. slänger in en bild på mig och alma också. / miss. fannie


(observera att det inte är min chipspåse ;) )

Onsdag-

hej bloggen!

Idag har vi varit en sväng till hälleforsnäs till lager 157 med våra bosnier, och vi åt också lunch där. Efter skolan åkte vi till Eskilstuna för att äta ute. Sanja och Anna åt sushi, men sanja tog bara två så hon åt på mc donnalds med oss också. Killen som är här, ademir hade aldrig ätit där förut och han älskade det, och han var jätte besviken för  han vet att nästa vecka kan han inte äta där igen, för mc donnalds finns inte i bosnien. När vi åkte till Eskilstuna så fick jag ett samtal av mamma. Min farmor låg i en ambulans och mamma satt i den med henne. Hon var yr i huvudet och helt skakis. Hon hade lyckats ringa till pappa och berätta och sån tur var så var mamma i närheten. Så de åkte in till kauten men nu är hon hemma igen. Vi trodde att hon fått en stroke till eftersom hon haft det en gång tidigare, men proverna visade inte det.

Ja i morgon bär det av till Stockholm, och där ska vi gå på kosmonova och gå runt i stan och i gamla stan. Det kommer nog bli kul. VI ska kolla på en 3D film. Har aldrig gjort det förut så det gör det hela ännu roligare. Kolla även i tidiningen i morgon för jag kan KANKSE vara med där, hehe. Eskilstuna kuriren, flen's delen ofc.

Ja det var väl allt för mig.. ska försöka komma ihåg att ta med kameran så jag kan lägga upp lite bilder sen.

/miss. fannie

planet är försenat-

hej bloggen!

Ja, jag sitter här och väntar på att klockan ska gå tills vi ska hämta våra bosnier. Micke larsson som är våran biträdande rektor ringde mig nyss, han är på arlanda men planet var lite försenat. Så dom skulle landa för ungefär 2 minuter sen, vilket innebär att vi ska hämta dom lite senare. Och jag som är så otroligt trött. Jag kommer somna, men jag får vlä lägga mig och vila ett tag. Om inte så får jag väl sysselsätta mig med annat, hehe vad nu det kommer att bli.

Dejan kom förbi förut, mys. vi kommer ju inte kunna va med varandra själva under en vecka nu, men det kommer nog gå bra. Theo var här och busade också förut. Han stod på händer och kände på mammas mage när bäbisen sparkade. det var världskrig där inne. för er som inte vet så ska min bror och hans tjej ha sitt andra barn i Februari. Fan va kuuul det ska bli att få en ny liten igen. Ääälskar mina små syskonbarn. <3

/miss. fannie

Måndag-

hej bloggen!

Idag är det måndag och ni som har läst min blogg tidigare vet väl vad det innebär. Jo bosnierna kommer hit idag. Vi ska möta 23:00 på loftet som är flens "hotel", om man nu kalla det för det, men det finns iallafall rum att hyra, men är väldigt minimalt. När vi kommer hem så blir det nog att gå och lägga sig direkt för jag kan tänka mig att det har varit en lång resa för dem.

Iallafall så ska jag vara hos berry 9.30 för ännu en färgning av mitt hår. Det blev ju inte riktigt som det skulle. Även om jag är nöjd så ville han lägga i en blekning till av utväxten då den skiljer sig ytterst lite från min andra hårfärg från förra färgningen. Det är bara sånt som frisörer ser, så ja ja, får väl lita på han då, haha.

Det kankse är dags att gå upp och göra sig i ordning lite. Berry vill att jag kommer med nytvättat och rakt hår, så han slipper allt förarbete, och det förstår jag eftersom jag har ganska långt hår, det tar bara tid. VI hörs.

/miss. fannie

1 månad-

hallå bloggen!

Igår åkte jag till Sthlm med Yanick, därträffade vi också Silvia. Vi gick runt på stan och kollade lite, hittade även min efterlängtade svea-mössa och en present till pappsen, för ni har väl inte glömt bort att det är fars-dag idag? Bredvid mig ligger en tjockis som tar hela täcket och mer än halva sängen. Det är btw 1 månad sen IDAG. mysigt! <3

Ja, mer har jag väl inte att skriva.. Jo, i morgon kommer min bosnie, Alma. Även ademir och Sanja kommer. Det kan bli kul, att ännu en gång ha besök från bosnien.

 här är Alma, som ska bo hos mig.

/miss. fannie

Fredag är bra-

hej bloggen!

Jag har nyss gjort mig i ordning, bara håret kvar som ska plattas. Idag är det Fredag och Dejan ska sova här, mysigt. Det var ett bra tag sen nu pga hans dumma APU, haha. Jag har just skickat iväg ett svar till min bosnie, alma som ska komma hit på Måndag. Jag tror att det blir lättare denna gång eftersom vi har mejlat och dessutom träffats.DOck har vi inte pratat, men sett varandra. Jag har också varit där, och jag tror det finns mer att prata om. Med Jasna så fanns ingenting i början, men ju mer vi lärde känna varandra så vart det ju lätare naturligtvis. Jasna är då min förra bosnie som bodde här under en vecka. Men det ska bli kul, faktiskt. Så under nästa vecka kankse jag inte kommer bligga så mycket, men det gör jag ju inte nu heller så. hehe.

Ja, jag ska väl gå upp och platta håret nu då, sen ge mig iväg. Vi hörs.

/miss. fannie

Onsdag-

hej bloggen!

Jag och min syster åkte till lager 157 idag. Jag kom hem med ett par jeans från WESC, ett linne från lage 157's egna produktion och ett par frank dandy trosor till. Jag är nöjd med mina inköp, och billigt vart det ju också tack vare min älskade rabatt. <3

Sitter nu och pratar med min kära dejan på msn, saknar honom massor. i helgen ska vi gosa massor. lite extra. det gillar jag, du med, right?

ja, jag fick även mail från min bosnier som kommer hit på måndag. hon kom ihåg mig från förra året sa hon, det är ju roligt. Jag vet vem hon är också sa hon men jag kommer inte ihåg henne till namn, alma.

/miss. fannie

varför?-

Hej bloggen!

Höll på att hjälpa en vän igår med lite saker. Varför är världen så orättvis. Varför just du? VIsst, så säger säkert alla som varit i denna situation, men detta är annorlunda. Andra jävlar kan sitta och leva på socialbidrag och lever livet, men sen ska personer som verkligen VILL göra något med sitt liv drabbas av detta? När jag vaknade i morse trodde jag redan att du var borta, men sån tur är så är du inte det. VI ska hjälpa dig vännen. DU får inte försvinna från oss. Det här känns HEMSKT!

mer kan jag tyvärr inte säga. De i min umgängeskrets förstår säkert redan men det är lite för nytt för att skrivas här i bloggen. Idag ska jag iallafall till skolan, med min hesa röst. Och efter skolan ska jag åka till lager 157 med kiz kardes. Får se om jag hittar ett par jeans denna gång istället. Får se om jag träffar dejan en stund efter skolan också, innan vi åker. Annars så träffar jag honom efter. han är gosig och jag saknar honom hela tiden.

Ja, thats it-

/miss. fannie


Tisdag-

hej bloggen!

Ja, dagen har varit både bra och dålig. Det bra var väl att jag fick träffa min dejan idag. Han har APU, vilket gör att vi inte ses i skolan och när han kommer hem från APU:n så är han så trött. Men jag mötte honom vid bussen idag sen gick vi och åt kebab. Efter det köpte vi comviq till honom och sen vidare hem till honom och bara gosade. Har saknat min lilla tjockis...

Halsen är cp, och jag börjar bli hes nu. Jag hostar som en galning och jag kan inte svälja knappt. Vi får se hur det blir denna gång.. Jag brukar alltid låta det vara så det går över av sig själv, men det är ju inte bra så jag får nog söka för detta nu. Jag orkar inte ha det såhär längre.

Ja, det var väl allt.

/miss. fannie

lager 157 med rigge-

hallå bloggen!

Efter att Rigge slutat skolan så beslutade vi oss att ta en sväng till lager 157, för jag behövde införskaffa mig ett par jeans. Men jag hittade inga. Jag har några kvar att testa men ni vet ju hur killar är när det gäller att handla. Jag fick med mig två st over knees, ett par frank dandy trosor och ett svart linne. VI fikade även där, tog varsin kycklingsallad. GOTTT. Jag ska dit på Onsdag igen med min syster. Hon är rolig..

nu ringde min telefon så ska väl sluta blogga..

/miss. fannie

Terese Larsson-



Tack till min underbara syster. Tack för att du alltid finns och ställer upp för mig.För ett litet tag sen hade vi inte så bra kontakt, vi pratade, men mer var det inte. När vi bestämmde att vi skulle åka till Turkiet tillsammans så kom vi varndra allt närmare och närmare. Det var länge sen jag hade så roligt som vi hade under våran turkiet-vistelse. Nu pratar vi nästan dagligen och jag har berättat saker för dig som ingen annan vet. Jag vill alltid att det ska vara såhär.

Jag älskar dig, kiz kardes

sjuk-

hej bloggen!

Igår jobbade jag, trots att jag hade feber. Jag var på Jeans hela dagen och det var grymt kul. Hoppas jag får vara där mera. Dejan kom dit också, och provade jeans som jag sedan köpte till honom eftersom jag har rabatt när det gäller köp. Han kom hit på kvällen sen och hämtade dom och gosade lite. Det kan inte va varit så roligt för honom då jag var lättirretead och trött, som jag alltid är när jag är sjuk. Idag är jag hemma från skolan. Ligger i sängen och har tagit massa ibumetin för att orka med mig själv. Jag har en chipspåse bredvid mig som jag äter ur, inte helt fel.

/miss. fannie

hard HARD work-

hej bloggen!

När jag vaknade i morse så kände jag mig inte så firsk, men jag pallrade mig till duschen och gjorde mig i ordning iallafall. Jag tog en ibumetin och åkte iväg till hälleforsnäs för att jobba. mamma. pappa, mormor och farmor kom förvi en sväng idag, och även då tog jag en ibumetin, och även en när jag kom hem. När jag hade ätit middag satte jag mig framför datorn en stund, men orkade inte hur länge som helst. Klockan var då runt halv 7. Jag vaknade nu, klockan 22.30. jag mår inte alls bra, influensan på g? *knack i trä 3 gånger* Eller så är det en vanlig förkylning.

nog om det. som sagt så har jag jobbat idag. Det har gått bra, trots en sjuk fannsi. Jag ska nog jobba i morgon iallafall. Pengar Pengar Pengar. Ja det var väl allt tror jag, hej på er.

/miss. fannie