Tisdag-

hallå bloggen!

hade en övernattare här inatt igen, mysigt. drog till skolan och hade webbdesign. helt okej antar jag, eller? NAAAT! dagen gick och jag hade också min första lektion med tvåorna på deras rättskunskap. Det är så att roland har slarvat bort mitt prov på kap 3-4 och jag kan inte få godkänt i kursen som han hade sagt att jag skulle få. Därför har jag valt att läsa om dessa kapittel med tvåorna. efter skolan drog jag dejan camilla och bella o käka kebab. gott vare iaf, vi följde camilla och bella till bussen sen skildes vi åt och nu sitter jag här. har ätit äppelpaj med vaniljsås. så jävla gott det är. Håller också på att läsa ut min bok. "pojken som kallades det". Jag hatar fortfarande böcker men den här och min andra "ego girl" är några jag velat läsa länge nu. gillar självbiografier. thats it.

gud vad jag babblar. hej på er.

/miss. fannie

awh du!

the day-

hallå bloggen!

Camilla sov som sagt här inatt och vi hade sovmorgon till 10:50 då vi hade idrott. Eftersom jag är förkyld så medverkade inte jag mer än en promenad med Camilla och Yasin som inte heller var med. Vi gick stora stenhammarsrondan. Nästa onsdag, dvs 8nde okktober ska jag och Camilla ha våran idrottslektion och det får bli styrke och konditions stationer. får planera det under veckan tror jag.

Idol ikväll också. Rösta på Yazmina Simic!

en dag, en natt och ännu en dag med camilla-

hallå bloggen!

Jag vaknade för en stund sen. låg och lästa i min bok också. när jag var i södertälje fick jag två böcker av mamma. "pjken som kallades DET" ochh "ego girl". Jag hatar böcker ja, men dom två böckerna har jag velat läsa faktiskt. och dom verkar faktiskt vara bra. Det är kul att läsa om andras liv tycker jag.. Varför tror ni att jag läser bloggar dagligen för? hihi. jaja, ska väl duscha snart eller nåt sånt. Camilla kommer hit idag, och ska sova här tills i morgon. det ska bli kulkulkul.

Igår drog jag hem till min syrra för att spela guitarr hero, äta chips och dricka lite cider. det var jätte trevligt. Min syster är bäst <3 Och idag fyller min kusin alexander 19 år. grattis till honom. Igår fyllde även min bror tomas 27 år, så grattis till honom också. det var väl allt för idag. hej på er.

/miss. fannie

uppdatering-

hej bloggen!

jaha, vart ska jag börja? nattbesök inatt och nu sitter jag här o käkar choklad och dricker cola. dessvärre är det cola light, men aja.. cola är cola. Min brors barn, felicia och erik är här och snart kommer theo aka kluttas hit. bäst att äta upp chokladen innan han kommer hit. han brås väl på faster som äälskar choklad. ja, södertälje trippen har varit bra men visst är det skönt att vara hemma. i morgon kommer förmodlien camilla hit och sover kvar tills måndagen. Vi har i normala fall sovmorgon på måndagar till 9.30, men christer är borta då så vi har ännu en lektion borta. kommer bli skönt. Förövrigt så längtarf jag tills kryssningen. inte länge kvar nu, eller? baah exakt 1 månad kvar idag. wiih.
det får räcka för mig just nu.

/miss. fannie

kvällsupdate från södertälje-

hallå bloggen!

pappa har kommit hit till södertälje nu. Vi har precis ätit mat, det blev lite plock. man fick ta vad man ville ha som stod framme, och allt var så otroligt gott. yvonne är så duktig på att laga mat. tack till henne och oscar för den här helgen. Jag antar att vi ska "fika" snart men alla är så grymt mätta. jag vill åka hem nu. jag ska träffa mr. mister ikväll, vilket ska bli mycket trevligt.

Jag bloggar nog mer i morgon. hej på er.

/ miss. fannie

uppdatering från södertälje-

hej bloggen!

VI har nyss kommit hem från stan. Jag köpte puder, rouge, mascara och en halsduk. Eller mamma köpte allt, men halsduken fick jag av henne och sminket ska jag betala tillbaka när jag får mitt studiebidrag. 197 kronor, och halsduken som jag fick köpte jag på åhlens för 199 kronor. Vi tog en lunch på lillebrors cafe förut som ligger på torget i södertälje, vid tingsrätten. mamma och jag tog en tacotallrick och yvonne åt en macka med salami och masarella ost. N u ska vi åka till skopunkten, får se om jag hittar ett par fina höstskor. jag visar bilder på det jag köpt och så sen. hej på er.

/miss. fannie

i södertälje-

hallå bloggen!

10:29 tog mamma och jag tåget till södertälje syd i morse. därifrån tog vi pendeln till södertälje centrum 11:47 så vi fick sitta och vänta där en stund. Just nu sitter vi hemma hos Yvonne. Vi tog en fika/lunch när vi kom dit. Blev en jätte god kycklingsallad. vi har nyss setat ute på verandan och fikat lite. jätte fint väder ute, nästan sommarväder.

Inatt vaknade jag av att jag hade kramper i magen. jag trodde jag skulle dö när jag satt inne på toaletten för jag kände att jag behövde spy. Men det gjorde jag inte. Jag svimmade iställer och vaknade upp efter ett tag. Jag har ingen aning om hur länge jag låg där men jag var inne på toan i 40 minuter. När jag vaknade upp så kom de spyryck ni vet, men inget kom. Idag mår jag hur bra som helt. Jag trodde jag skulle dö, helt seriöst. usch det var läskigt.

Ja, nu ska jag väl gå ut och vara social igen, men jag håller er uppdaterade. Kommer hem i morgon.

/miss. fannie

awh, du!

chill hos ernad-

hallå bloggen!

har ni sovit gott?

Jag har precis dushat och ska väl göra mig i ordning snart. Egentligen orkar jag inte det. Skulle så gärna vilja gå osminkad till skolan idag men nej, jag avstår faktiskt från det. I morgon är det jag och mamma som åker till Södertälje. Det kan bli mys. Har saknat Yvonne och Oscar också så. Igår hade jag så himla tråkigt.. Satt och skrev med Ernad på msn och vi bestämmde oss för att gå ut och gå. Det var bara det att vi satte oss ute och pratade istället. Dejan var också med. Till slut konstaterade vi att det var så mycket mygg så vi gick hem till Ernad istället och glodde på tv. Vid 20:00 kom Silvia dit och då såg vi på idol istället.Efter det var det lite chill och vid 21:30 drog vi oss hemåt och silvia fick ringa mif och hålla mig sällskap eftersom jag är så rädd när jag cyklar hem på kvällarna, haha.

hej på er. / miss. fannie

skolfoto-

hallå bloggen!

Jag har precis sminkat mig, och ska strax upp till övervåningen för att platta håret. jag tänkte bara skriva några rader innan jag ger mig iväg till skolan. Jag har beställt skolfoto nu på morgonen, över internet dådå. ganska praktiskt tycker jag. ha en bra dag allihopa...

/miss. fannie

Måndag-

Hallååå!

Ja, det har inte blivit mycket bloggande idag inte. Jag hade sovmorgon i morse, och svenskan var inställt. Så efter den lektionen så drog jag anna och verro upp till resebyrån och bokade kryssningen. Vi ska dit  morgon också för att betala och även ge de resterandes person-nummer på dom som vi inte kunde i huvudet. Efter det så cycklade jag hem till Anna o. Vi har inte träffats på länge, och inte heller pratat så det var kul. VI var jätte godissugna så vi samlade ihop lite pantburkar som anna hade hemma, så löste vi ut dom och köpte chips och godis. men fyfan vad ont i magen vi hade efter. usch. vi kollade även på de tre första avsnitten på andra avenyn på sesång 2. akeeh jag gillart. Sen brummade jag hem på min svarta kärringcykel och busade lite med theo som var här. Sen satte jag mig vid datorn och här har jag setat fram tills nu. tog en liten paus förut och skrubbade ansiktet och tvättade med lite andra produkter. ska fan börja ta hand om min hy på riktigt nu. vill ha lika fin som Camilla :) hihi. hon är för övrigt jävligt bäst i mina ögon.

Jag börjar som vanligt i morgon. alltså 8.30, och då har vi webbdesign tror jag. nicenice!

Nu är det iallafall klart. På torsdag och Fredag ska jag vara ledig/sjuk från skolan. Jag ska följa med mamma till hennes bästa kompis, som nu bor i södertälje. Mamma har semester denna vecka, och hon vet inte hur man tar tåget till södertälje eller vart man ska gå av. Hon vet inte heller hur man ska köpa biljett, så jag får följa med. Vill även träffa Yvonne och Oscar, det var länge sen och jag läängtar till Yvonnes goda mat. haha ja, jag älskar mat.. so?

/miss. fannie...... Kaschiiiining ;)


jobbarsöndag-

hallå bloggen!

Jag har jobbat idag, 8-17.30 som vanligt. stått i kassan hela dagen idag också, kuuul! desto tröttare är jag nu. åt och sov när jag kom hem, tills eyoel ringde och väckte mig som vanligt. men jag är fortfarande lika trött. Andra avenyn kom upp idag men jag kan inte kolla.. jag kan höra, och se i hackig bild eftersom det är svtplay eller va fan de heter.. måste ha de där andra högupplösta grejen men jag hittar de inte. så jag får kolla i morgon kankse..

Pappa skjutsade mig till jobbet idag, och sen fick jag åka med sandra hem. nu är jag ledig i två veckor, SKÖÖÖNT! jag behöver det. jag behöver få sova ut. I morgon har jag sovmorgon till 9.40 och mamma har semester denna vecka så jag kan få sova. Det kan evenntuellt bli en tre-dagars vecka för mig denna vecka då mamma vill att jag följer med henne till södertälje på torsdag till fredag. stackarn vet inte vart man ska gå av när manåker tåg. haha min mamma är söt.

Ja, nu ska jag lägga mig och sova.. ha en bra dag..

/miss. fannie

jobba, kaschiiing-

hallå bloggen!

Jag har jobbat hela dagen idag. Och även stått i kassan hela dagen för första gången. Jag har bara stått när det har varit skapligt lungt förut, men idag stog jag hela dagen. Och detta var också den värsta dagen för det var ju bruksmarknad vid bruket också. Vi hade 4700 besökare idag och vi fick in en hel del stålar. bra jobbat folket. Jag vet inte om det blir kassan i morgon också kankse. Det är KUUUUL! pengarpengarpengar. Men dom kommer ju inte försen nästa månad, men skit samma. det blir lagom tills kryssningen. gooodie.

Igår satt jag och pratade massor med Linn och hennes pojke på msn. det var också skit kul. Fan vi snacka gamla minnen och om våra låtar som vi gjorde förr, fiifan jag lår dubbelvikt i sängen och bara garvade här för mig själv. haha. jovisst såg det säkert konstigt ut men skiit samma. jag har nog inte skrattat så mycket påväldigt väldigt länge så det kändes skönt. ska även träffa linnsan i helgen skulle jag tro att det blir. nice nice NICEEELONE!

Ont i halsen börjar man få igen också. jäävla skit hals försvinn..

Ja vi hörs mer i morgon, efter 17:30, då jag slutar. hej på er.

/miss. fannie

student 09-

Vi kom fram till att det inte är så himla långt kvar till studenten. 251 dagar tror jag det var igår när vi satt och räknade. Visst, det är ungefär 8 månader kvar, men samtidigt så vet vi ju hur fort tiden går. Att man kan längta så mycket till studenten som jag gör vet jag inte riktigt om det är möjligt. Visst kommer jag säkert att sakna skolan sen. Vad fan sa jag göra efter liksom? Vårat liv är ju just nu skolan. Det är där alla är och där man har sina vänner.

sakna klassen? självklart kommer jag att sakna en del av dom. Men när en del sitter inne på snyggast.se och får typ panik när dom loggas ut så överstrider de faktiskt gränsen. visst, alla i klassen är super-trevliga. Men hallå, snyggast.se? Jag menar deffinitivt ingenting illa med det jag skriver. En blogg ska vara väldigt ärlig och ha väldigt mycket sanning i sig, det sa våran svenska lärare Mia idag på lektionen då vi pratade om olika texter. det är det jag strävar efter. Jag skriver ner mina tankar här och dessutom så tror jag säkert att det blir lite roligare att läsa. Iallafall för vissa av oss. Men jag vet att jag kommer få höra om detta på Måndag av vissa, haha. Men att skapa en diskution är vad jag vill göra. Jag nämner ju i varje fall inga namn.

Det här är min blogg och jag skriver vad fan jag vill i den... thats life.

/miss. fannie

Min syster, Terese-


Min syster är den bäästa som finns. Jag är glad
 att vi kommit varandra närmare nu. du betyder
oerhört mycket för mig <3

För övrigt så har dagen varit ganska bra. Jag hade sovmorgon i morse men ändå så fick man inte sova ut för att en viss eyoel ringer och väcker en klockan 7 på morgonen. haha. Vi hade vårat första UF möte idag med våran handledare stefan idag också, och det ser ut som att det kan gå bra.

Det börjar svida imin hals igen, och mina halsmandlar har svullnat upp mer och mer igen. Jag har också prickar längst bak i halsen och på tungan. Ja så nu är det dags igen. Jävla hals, snart tar jag bort dom jävlarna. Jag orkar inte med dessa oendliga problem som dom skapar. fuck them.

I morgon ska jag jobba. 8-17.30. be there ;)

/miss.fannie

Bli medlem-

Hej bloggen!

Jag tycker att ni ska gå in på den här sidan och bli medlem. Testa!


 

Lycka till med poängsamlandet.

/miss. fannie

kaaashing!-

hej bloggen!

Det blir en kort bloggning här skulle jag tro. Det är 6 minuter kvar tills jag ska kila iväg. Egentligen så vet jag inte varför jag cyklar klockan 8 då jag börjar halv 9, men idag ska jag spåna lite på religionen som jag glömt bort att vi hade tills idag. men what, skit samma! Jag tar igen det. Torsdag idag, fredag i morgon. sen blir det jobba. Och på lördag kommer det bli HÅRT! det är den årliga bruksmarknaden. Bara marknaden brukar locka 2000 pers, och lager157 ungefär 3000 - 4000 pers. Och det lär ju inte bli mindre då lager 157 ligger där. kul kul, men jag tror det kan bli riktigt hårt. kaschiing!

Nu ska jag upp o platta till håret litegranna.. hej på er.

/miss. fannie

studentmössa-

hallå bloggen!

En liten uppdatering. VI prövade studentmössor idag, och det här kommer bli kanon bra. Köpte även ett par vita spetstrosor med ett studentryck. I paketet som jag valde får man även student champanieglas och en penna. kankse var det något mer, jag minns inte. Men den 6 juni tar vi studenten och jag läängtar vill jag säga.

Det är en ganska stel dag idag. Lite sura miner, vilket jag inte gillar. För övrigt så slutar jag 15:15 idag. Då ska jag hem och bara ta det lungt. ingenting planerat.. plugga ska jag göra ja, det hade jag glömt.

hej på er./ miss fannie


en upptagen kvinna-

Hallå bloggen!

Jag har precis duschat, och ska väl göra mig klar för skolan alldeles strax hade jag tänkt. Jag har drömt sjukaste drömmarna inatt och vaknat till och från. Men konstigt nog så känner jag mig ändå ganska utvilad. weard. Ja, rubriken får väl tala för sig själv. Jag har så otroligt mycket inbokat nu. Jag tror till och med att jag kan skriva vad jag ska göra varje dag ändra fram till 29 okt, och jag menar det är 1½ månad kvar dit ungefär. Usch det är så mycket nu. Men så går det när man går i skolan och har skaffat sig ett jobb på sidan om, och också ska hinna med sin fritid också. Jag tänkte dra lite kort vad jag ska göra. Inte allt, men hastigt.

20 Sep - Jobba lager 157
21 Sep - Jobba lager 157

(kan ju säga att jag ska jobba varannan helg efter det, men det kan ju bli ändringar och att jag får jobba mer än sagt)

27 - 28 - 29 okt - Kryssning med tjejerna till Tallin.

Det var väl det viktigaste som jag har planerat in nu. Jag har ju inte fått mitt schema för jobbet än. Men sen ska jag hinna med skolan osv också. Och kryssningen ser jag verkligen fram emot. yey!Det var väl allt för mig.

/miss fannie

Tack silvia-

tack för att du finns.
tack för allt du gör.
jag uppskattar det verkligen.
du ska veta att du är mycket speciell för mig.

Silvia Alvarez, en av de bättre.

hennes blogg---> klicka här


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

skoldag-

hallå bloggen!

Jag har nyss sminkat mig och tagit på mig kläder och fönat håret. (i en annan ordning).. Jag ska strax gå upp och platta ner håret lite... lika bra, vem vill se ut som jag gör nu? PASS PÅ DEN! Efter att jag har gjort det ska jag cykla iväg till skolan för att avverka ännu en dag. Sist på schemat är dans. kulkulkul! Jag slutar 16.00. see you then, om inte tidigare. beror¨på om jag bloggar från skolan.

/miss.fannie

Min syster, den bästa-



jag har världens bästa syster! jag älskar dej, terese <3


dålig dag-

hallå bloggen!

Sitter i skolan och är allmänt sur. Först så får alla mina klasskompisar sluta för att de har redovisat redan, men när de redovisare så var vi tvungna att sitta i skolan och jobba. så jääävla sugit och orättvist. För det andra s¨å har jag så jääävla hooortråkigt så det finns ju inte. Låt mej bara vara.

haha nu låter jag som värsta surkärringen men det är jag ju såklart inte. Jag funderar på att springa ner till cafeterian och köpa mig en chokladboll innan svenskan så kankse allt går mycket lättare... Ja det får bli så. hej åp er.

/miss.fannie

jobbarsöndag-

hallå bloggen!

Vad fan har hänt med stilen här på bloggen? är det bara när jag skriver kankse? aja, fult var det iallafall..

Jag har jobbat idag också. Samma tider som igår, 8.00 -17.30. Det var kuul. Jag har stått i kassan idag när det var lite mer folk. Men inte när det var som mest. Men jag tror att jag skulle kunna klara av det faktiskt. Jag slapp även undan disken i cafeterian idag, hehe. Vi har fyllt på en hel det på dam idag också. Men jag fick order av Linda att springa runt på lite olika avdelningar idag. Jag var en del på Jeans också. Det var faktiskt kul. I helgen som kommer ska jag vara på jeans och kassa, står det på schemat så det känns skönt att lära känna avdelningen lite faktiskt.

Ja, i morgon har jag sovmorgon till 9.30. kan behövas, men det känns som om min helg ska komma nu men inte alls. nu är det skola, och min helg nästa vecka blir åter jobb, och sen ytterligare en skolvecka. det kommer bli tufft men det är KUL :)

Jag kom nyss hem från min kära syster. vi har bytt bilder med varandra så nu har jag ännu fler från turkiet. Jag kan lägga upp nån någon dag framöver. dom ligger på min USB port och jag la ifrån mig den där uppe så har inte hunnit lägga in dom ännu. jaja, det var väl allt från mig.

/miss. fannie

jobba jobba jobba-

Hallå bloggen!

Min dag har varit bra. Den började med att jag gick upp 6.30. 7.30 hämtade vi upp Michelle hemma hos henne ungefär, så hon också kunde komma till jobbet då det inte går några bussar till hnäs typ. Vi började med att vika kläder osv. Sedan tömma disken där alla icke läskunniga kunder lägger alla sina kläder de har provat. Meningen är att de ska lämna tillbaka sina kläder själva... Jag hade hand om tjejavdelningens telefon på förmiddagen, det ringde och de ville ha hjälp i cafeterian med disken för de va så mkt folk. Så jag sprang dit och diskade åt dom i 1,5 timma. Sedan kom Hasse in där och tog med mig till kassan, och där stod jag ungefär i 1 timma tills vi stängde. Jag trivs på lager 157, det är roligt och nu börjar man komma in i det. (ja, redan) och man börjar känna den övriga personalen så det gör det hela roligt också. En fin gemenskap  får man där. Jag ska lägga mig tidigt  ikväll.  Jag börjar 8.00 i morgon också, och slutar 17:30, precis som idag. Vi hörs i morgon.

/miss. fannie


Jobbarhelg-

Hallå bloggen!

En del av er läsare kankse vill veta hur det gick med jobbet? Jag och Sandra fick börja jobba direkt. Jag stod i kassan hela kvällen och det var så otroligt kul. Man fick en helt annan kontakt med kunderna. Det är det här jag vill göra. Så vi jobbade mellan 16:30 - 22:00. De brukar vanligtvis stänga 20:00 men det var jeans festival så därför var det öppet längre igår. pengar pengar pengar. Jag var där idag också, men då som kund. jag mamma och silvia åkte dig. Jag kom hem med två linnen, två sjalar och ett armband.

På I morgon och på Söndag ska vi jobba. Jag börjar 8.00 och slutar 17.30. helt okej antar jag. Det kommer vara myyyycket folk där i morgon. Det är det varje lördag, och ganska mycket på söndagar också skulle jag gissa. Men det kommer bli kul..

När vi kom hem därifrån idag så följde Silvia med hem hit. chillade och pratade lite osv. Hon åkte precis hem. Jag ska väl skrubba ansiktet nu hade jag tänkt. har köpt ansiktspeeling och en ansiktskräm som camilla rekomenderat. Funkar kalas bra. Så det ska jag sysselsätta mig med nu hade jag tänkt..

Upp tidigt i morgon, hämta upp michell som ska åka med oss till hälleforsnäs då hon också ska jobba. VI hörs mer i morgon. kram på er.

/miss. fannie

En UF-dag-

Hallå bloggen!

Jag vaknade lite senare idag så jag lär få skynda mig till skolan. Men ändå så har vi "UF-dag" idag, då dagen inte är lärarledda. SÅ det gör nog ingenting om jag kommer lite för sent, så därför kan jag skriva ett inlägg här. Jag tror att vi ska sätta oss och sy idag, så det är nog ingen fara. VI fick också reda på våran handlerade igår, och vi fick den vi önskat. Stefan Hellman.

Idag 16:30 ska jag vara i hälleforsnäs på lager 157 och träffa Hasse och övrig perosnal. Jag ska även lära mig kassan tyckte jag att han sa. 16:00 ska jag träffa min kusin då han ska skjutsa mig dit. Jag är fan lite nervös tror jag. Men varför det? det gick ju hur bra som helst i telefonen igår. Jag får koppla på min icke-blyga sida i eftermiddag så kan det nog gå bra. Önska mig lycka till!

/ miss. fannie

sen birtanem

jag har fått jobb-

kan ni gissa vart?

LAGER 157!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

I maj sökte vi till lager 157. Några av oss som sökte fick en lapp hem då det stod att de inte fått jobb men att de fick 100:- rabatt på valfritt plagg samt att de fick komma på VIP festen. jag fick ingen lapp. När man får in många CV kan man kasta halva högen för att det blir för mycket. Jag trodde att jag var en av dem. Idag var vi hemma hos mormor och åt då plötsligt ett nummer ringer mig som jag inte känner igen..

Jag - Hallå?
Han - Hallå? är det fannie?
Jag - ehm.... aa? vem är det?
Han - hasse heter jag,och jag ringer från lager 157.

"klump i halsen"

Han berättar att min CV låg i en hög bland extra arbetare, och att han tyckte att det såg bra ut. SÅ han frågad eom jag kunde komma dit i morgon (torsdag) och lära mig kassan osv. självklart tog jag jobbet. SÅ GLAD JAG ÄR!

Känns tungt att packa upp väskan-

hej bloggen!

Hade våran första estetiska verksamhet i skolan idag. Jag fick dans, men hade hellre velat ha musik faktiskt. men dans var roligare än jag tänkt mig. så jag kommer nog inte att byta. jag har iallafall inga tankar på det just nu iallafall. Efter skolan följde jag med silvia då hon skulleklippa sig. vi hade en timme på oss innan så då gick vi och tog en köttbulss smörgås var. gott gott. och när hon var färdig hos frissan fick vi vääärsta leendet. det var så otroligt fint. det passade henne till punkt och pricka. gryymt fint var det.

Jag ska väl packa upp min väska från turkiet strax. jag har inte velat göra det för det känns så sjukt jobbigt men alla kläder börjar bli smutsiga så det är väl på tiden antar jag. MEN jag vill inte. känns så sjukt tungt. sen ska jag plocka upp i mitt rum hade jag tänkt.

/miss. fannie

sen birtanem

beslutsångest-

hallå bloggen!

Jag har väärsta beslutsångesten. Jag vet inte om jag ska åka på kryssning eller om jag ska åka till turkiet med madde i en vecka. Detta är då på höstlovet. Visst är det inte så varmt i turkiet då, men vi kommer ha så roligt där ändå så det spelar faktiskt inte så stor roll för mig. Jag har ju ändå varit där nere nu i en vecka och fått sol och värme. Och allt är bättre än det här vädret som vi har i sverige.

Sen är det då kryssningen. Det är inte lika dyrt som att åka till turkiet. det skulle kostar 1200:- / hytt. alltså splittar vi 3-4 pers på det.

SNÄÄLLAAAA HJÄÄLP MIG NÅGON!!!!!!

Anna ska sova här-

hallå!

Anna ska sova hos mig inatt så hon är här- gosigt. <3 Har saknat henne. VI var ute förut och träffade Yanike och June. Och i morgon är det dags för skolan igen efter en veckas semester. Har sovmorgon till 9.30, känns skönt. hehe. Ja en liten kvällsupdate var det ja. Har inte så mkt att skriva här längre, men detta är väl bättre än ingenting. Kan tänka mig att det kommer mer nu när skolan börjar igen för min del. Ha en trevlig kväll.

/miss. fannie

Seni düsünüyorum

hem till anna-

hallå bloggen!

halvligger i sängen o fryser som fan. fucking cold sweden. Jag ska snart ta mig en dusch, göra mig i ordning lite sen möta anna vid stationen 11:30 då hon kommer hem från stockholm. Sen ska vi bege oss hem till henne. mys <3 har saknat henne. alla er andra också såklart.  Sitter och kollar lite smått på flygstolar nu, men hittar ingenting som passar direkt. vi får kolla på resebyrån. lättare så skulle jag tro.

vi hörs sen..

/miss. fannie

seni özleyorum canim

Turkiet 26 okt?-

hallå bloggen!

Jag sitter här hemma och har hur tråkigt som helst. vid den här tiden brukar vi sitta på en bar och dricka efes pilsen i shorts och linne typ. Nu ligger jag hemma framför fatorn med mjukisbyxor och duntäcke och bryser arslet av mig. Men lite turkiet stämmning är det iallafall. Ligger och lyssnar på turkiskt musik. Serdar ortac - gitme. en väldigt bra låt.

Jag pratade med madde förut, och vi ska åka ner till turkiet 26 oktober. det är 50 dagar kvar. och boka ska vi göra i veckan. det kommer bli kuuuuuuuul.

over and out

seni cok özleyorum

hemma från turkiet-

hallå!

Nu är jag hemma och det känns helt förjävligt. fyfan vad hemskt. jag vill inte vara hemma. Iallafall, jag haft haft det så fantastiskt underbart. Hur bra som helst. jag har träffat mycket nytt och roligt folk. ta mig tillbaka,